„Gala recunoștinței”... artiștilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Joi, la Colegiul de Arte „Regina Maria”

„Gala recunoștinței”... artiștilor

Cultură 16 Decembrie 2015 / 15:51 721 accesări

Colegiul Național de Arte „Regina Maria” organizează joi, de la ora 16.00, în sala „Sergiu Celibidache”, un eveniment cultural devenit deja tradiție: „Gala recunoștinței”, ediția 2015. Spectacolul muzical-coregrafic festiv este dedicat, conform organizatorilor, tuturor celor care au susținut colegiul constănțean în demersul educațional, contribuind la construirea unei imagini instituționale de calitate.

„Fiind un anotimp al recunoștinței, acum, în prag de Sărbători, dorim să mulțumim pe această cale părinților, pe care îi considerăm partenerii noștri în educație, foștilor profesori care au îndrumat pașii atâtor generații, sponsorilor, care ne motivează, de fiecare dată, să realizăm lucrurile mai bine și ne ajută să finalizăm proiecte educaționale al căror scop îl reprezintă descoperirea și formarea unei noi generații de artiști, și, nu în ultimul rând, presei, pentru promptitudinea cu care răspunde solicitărilor noastre, facilitându-ne promovarea imaginii instituției”, a spus directorul Colegiului „Regina Maria”, Gevat-Nejdet Ismet.

Vor urca pe scenă elevii, dar și profesorii Colegiului Național de Arte „Regina Maria”. Se vor înmâna diplome de mulțumire foștilor profesori și colegilor, părinților, sponsorilor și reprezentanților presei. De asemenea, vor primi diplome de excelență elevii care au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare.

Citește și:

Artiști reprezentativi pentru comunitățile etnice

Artiștii de la ”Regina Maria” fac daruri de Crăciun12
Pagina a fost generata in 0.1511 secunde