Gheorghe Hagi, dezamăgit după remiza de la Sf. Gheorghe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1, play-out, etapa a 6-a Gheorghe Hagi, dezamăgit după remiza de la Sf. Gheorghe
Sport 28 Iunie 2020 / 13:14 329 accesări 0 comentarii
Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: „Sper ca pentru ei repriza a doua să fie o lecţie”

Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: „Sper ca pentru ei repriza a doua să fie o lecţie”

La conferinţa de presă desfăşurată sâmbătă seară, la Sf. Gheorghe, după partida dintre echipa locală Sepsi şi FC Viitorul Constanța, scor 3-3 (L. Fulop 42, Vaşvari 65-pen., Safranko 86 / G. Iancu 11-pen., V. Ghiţă 17, C Matei 58), managerul tehnic al formaţiei constănţene, Gheorghe Hagi, a felicitat jucătorii echipei gazdă pentru evoluţie şi pentru ambiţie, în timp ce elevii săi l-au nemulţumit.

Încheiat la egalitate, meciul din etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 1 a fost unul în care constănţenii au dat cu piciorul unei victorii care se contura la scorul de 3-1 pentru Viitorul, plus un om în plus în teren, Carnat fiind eliminat în minutul 47.

„Felicitări echipei Sepsi pentru jocul prestat, pentru ambiţie. A doua repriză ne-au dat o lecţie. Noi, din păcate, am greşit total. Ca şi echipă, s-a jucat numai individual, s-a pierdut orice orientare în teren. Nu ştiu de ce. Sunt supărat. Sunt dezamăgit. Mergem înainte. Toate echipele din play-out luptă să rămână în prima ligă. Va fi o luptă crâncenă. Meciuri importante, cu presiune. Sper să fim conectaţi, concentraţi, să jucăm bine, să facem puncte. Să facem o prestaţie foarte bună, dar nu doar patruzeci şi cinci de minute, să facem nouăzeci de minute un meci complet. Sper ca pentru ei, în special, pentru toţi, repriza a doua să fie o lecţie şi pe viitor să nu mai repetăm această prestaţie”, a declarat Gică Hagi.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.152 secunde