Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: „Am zis că poate mă ascultă și pe mine”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După anunțul privind desfășurarea tragerii la sorți a grupelor EURO 2020 la București Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: „Am zis că poate mă ascultă și pe mine”
Sport 15 Martie 2019 / 17:33 467 accesări 1 comentariu

Gheorghe Hagi a comentat vineri, la conferința de presă, anunțul organizării tragerii la sorți a grupelor EURO 2020 la București, un eveniment care se va desfășura în acest an, la 30 noiembrie, la Romexpo, mai ales după ce în ultima perioadă managerul tehnic al Viitorul a tras un semnal de alarmă spre UEFA cu privire la absența echipelor românești din grupele competiților europene.

„Se uită. De ce am vorbit atâta. Nu am vorbit singur. Am zis că poate mă ascultă și pe mine. E bine. Orice lucru, orice întâlnire, orice eveniment care se desfășoară la noi în țară aduce un plus, ne dă și nouă entuziasm. Sperăm și noi ca, ușor-ușor, România să reintre iar în circuitul european. Pentru că România este o țară care are tradiție sportivă, campioni. Suntem cunoscuți în toată lumea. Sper să vină și timpuri mai bune, foarte bune. Să progresăm, să creștem, să devenim mai buni și mai competitivi. Ca și infrastructură, ca și organizare, ca și bugete, ca și echipe valoroase, să ne luptăm cu cei de afară. Să accesăm și noi grupele, și Champions League, și Europa League. Și noi trebuie să evoluăm. Să intrăm iar în circuit, în Europa, la nivel cel mai mare. Sportul românesc trebuie să fie la înălțime. Să mergem și să ne batem cu cei de afară. Asta e dorința mea”, a declarat Gică Hagi.

Loading...

1 comentariu

nae 07:22:36 / 16 Martie 2019
vrei mocca tot

Intii sa meriti ,sa te califici adica in fata altor echipe nu mocca ,scopul e defapt ca si ptr Becali banii ptr calificare si taraba jucatorilor ....mindria nationala mai la urma

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3025 secunde