Grecia a anunţat de când aşteaptă turiştii pe insule. Care este planul în trei etape de redeschidere a turismului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Grecia a anunţat de când aşteaptă turiştii pe insule. Care este planul în trei etape de redeschidere a turismului
Externe 10 Mai 2020 / 12:49 331 accesări 0 comentarii
Grecia, vacanta

Grecia, vacanta

Călătoriile de pe continent pe insulele greceşti au fost suspendate ca măsură de limitare a răspândirii coronavirusului în locuri unde facilităţile medicale sunt insuficiente, potrivitGreek Reporter.

Măsurile restrictive vor fi relaxate gradual, în trei etape, anunţă autorităţile elene.

Prima fază este permiterea călătoriilor a celor care deţin afaceri de turism pe insule sau care sunt profesori.

A doua fază începe pe 18 mai, când angajaţii din turism vor putea ajunge la rândul lor pe insulele greceşti, atâta timp cât au documentele corespunzătoare de la angajator.

Dacă totul merge potrivit planului, turişti pot avea acces pe insulele greceşti începând cu 1 iunie. Autorităţile spun că în cel mai optimist scenariu, ridicarea măsurilor de circulaţie pe insule ar putea fi ridicate chiar de pe 25 mai.

Ministrul grec de interne precizează însă că transportul va fi efectuat în condiţii de siguranţă, cu un număr maxim de pasageri pe feribot. Navelor li se va permite să transporte 50% din capacitatea normală, iar distanţa de siguranţă între pasageri va trebui respectată.

Compania aeriană Lufthansa a anunţat vineri că zborurile comerciale între Atena şi Frankfurt vor fi reluate din 18 mai.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.129 secunde