Hagi și Popescu au discutat în Turcia despre o Academie de Fotbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Nu se implică în conducerea clubului Karsiyaka Hagi și Popescu au discutat în Turcia despre o Academie de Fotbal
Sport 14 Noiembrie 2017 / 17:21 322 accesări 0 comentarii

Presa din Turcia a lansat știrea potrivit căreia Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au fost duminică, la Izmir, pentru a discuta o eventuală preluare a unui club de tradiţie din Turcia, Karsiyaka SK. Marți, pe site-ul oficial al campioanei României la fotbal, FC Viitorul a anunţat că Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au făcut o deplasare în Turcia, fiind invitaţi la o discuţie având ca subiect o Academie de Fotbal.

Comunicat FC Viitorul -

„În urma informațiilor apărute în ultimele zile în presă, referitoare la posibila preluare a unui club din Turcia de către domnul Gheorghe Hagi, FC Viitorul face următoarele precizări:

- Domnul Gheorghe Hagi a fost într-adevăr în Turcia, alături de domnul Gheorghe Popescu, însă acest lucru nu s-a datorat preluării vreunui club. Nu a existat niciun moment o discuție despre preluarea vreunui club din Turcia.

- Domnii Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au fost invitați doar la o discuție ce a avut ca subiect o Academie de Fotbal”.

Citește și:

Gică Hagi şi Gică Popescu ar putea prelua un club din Turcia

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3012 secunde