Halep a confirmat pe Facebook absența din FED Cup

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Înaintea partidei România - Canada

Halep a confirmat pe Facebook absența din FED Cup

Sport 06 Februarie 2018 / 15:40 1552 accesări
Simona Halep: „Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru România”

Simona Halep: „Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru România”

Simona Halep a confirmat, marți, informaţiile apărute în presă și a anunțat, pe pagina de Facebook, faptul că nu va evolua în partida România - Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II a FED Cup, programată la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă și duminică, în Sală Polivalentă din Cluj-Napoca. Pentru a nu risca o agravare a stării sale de sănătate, după accidentarea suferită la gleznă la Australian Open, constănţeanca a luat decizia de a nu juca.

„Bună dimineaţa tuturor. După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă şi încercând să mă refac după accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este completă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Federaţiei. Echipa e pe primul loc şi e mult mai important ca in echipă să fie 4 jucătoare sănătoase gata pentru meciuri, aşa ca l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segărceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100% pentru joc. Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru România deşi e foarte important pentru mine dar voi fi în tribune la Cluj pentru a le incuraja pe fete şi a fi alături de echipă la acest meci important. Hai România!”, a scris Halep pe Facebook.

Antrenorii Florin Segărceanu şi Alina Tecşor se vor baza pe Irina Begu (locul 37 WTA), Sorana Cîrstea (locul 38 WTA), Ana Bogdan (locul 86 WTA) şi Raluca Olaru (locul 45 WTA la dublu).

Canada le are în componență pe Carol Zhao (locul 138 WTA), Bianca Andreescu (locul 173 WTA), Katherine Sebov (locul 319 WTA) şi Gabriela Dabrovski (locul 11 WTA la dublu).

Învingătoarea dintre România și Canada va juca în barajul de calificare pentru Grupa Mondială 1, în timp ce învinsa va evolua pentru menţinerea în Grupa Mondială 2.

SORANA CÎRSTEA: „ROMÂNIA NU STĂ ÎN SIMONA HALEP”

Marți, la plecarea spre Cluj-Napoca, Sorana Cîrstea a declarat o declarație extrem de interesantă: „România poate face trei echipe de Fed Cup. România nu stă în Simona Halep. Avem destule jucătoare şi cred că ar trebui să jucăm cu echipa pe care o avem. Toată lumea spune că putem face trei echipe de Grupă Mondială la Fed Cup, ceea ce e incredibil. Cred că ne-am tras una pe alta, iar în momentul ăsta tenisul feminin românesc trece printr-o perioadă excelentă şi va continua. Nu am avut niciodată în istoria tenisului românesc atâtea fete în Top 100 WTA şi de o valoare aşa de bună. Nu ştiu de ce tenisul merge aşa de bine dintr-o dată!? Pentru că, am spus, nu ne-a ajutat nimeni!”

Citește și:

Ana Bogdan o va înlocui pe Simona Halep, în FED Cup

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2756 secunde