HC Dobrogea Sud s-a despărţit de Ionuț Rotaru

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin HC Dobrogea Sud s-a despărţit de Ionuț Rotaru
Sport 22 Ianuarie 2020 / 09:18 891 accesări 0 comentarii
Ionuţ Rotaru va evolua la CSM Bacău (sursa foto: www.hcdobrogeasud.ro)

Ionuţ Rotaru va evolua la CSM Bacău (sursa foto: www.hcdobrogeasud.ro)

Site-ul oficial al Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa a anunţat formaţia de la ţărmul mării s-a despărţit în mod amiabil de Ionuț Rotaru, care va evolua la Bacău, orașul în care a cunoscut consacrarea ca handbalist. Centrul în vârstă de 33 de ani își va continua cariera la echipa de primă ligă CSM Bacău, antrenată de Adrian Petrea. Născut la Adjud, unde a și început handbalul, Ionuț Rotaru a jucat şapte ani pentru Știința Bacău, între 2008 și 2015.

„Am ajuns de comun acord la această soluție. Este mai bine pentru el. Va merge la Bacău. Îi dorim succes în continuare”, a spus preşedintele HCDS, Ionuţ Rudi Stănescu.

HC Dobrogea Sud va disputa joi, 23 ianuarie, de la ora 18.00, la Brăila, un meci amical în compania echipei CSM Focșani, pregătită de Dalibor Cutura. Antrenorul formaţiei constănţene, Djordje Cirkovic, va conta și pe o parte dintre handbaliștii străini care au evoluat pentru echipele naționale: sârbul Nikolic și bosniacul Malinovic, reveniți după prezența la EURO 2020, și Chikovani, care, duminică, a ratat, cu Georgia, calificarea în faza următoare a preliminariilor EURO 2022, după o înfrângere categorică în Finlanda. În schimb, egipteanul Hendawy (prezent la Cupa Africii) și brazilianul Chiuffa (care evoluează în preliminariile CM 2021) vor veni abia la sfârșitul lunii. Ei nu vor evolua în primul meci oficial al anului, pe care HCDS îl va susţine la Turda, pe 29 ianuarie, de la ora 17.00, cu Potaissa.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1453 secunde