Hoții - „colecționari“ de biciclete pedalează după gratii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Li s-a înfundat...

Hoții - „colecționari“ de biciclete pedalează după gratii

Eveniment 02 August 2018 / 16:44 442 accesări

Șase constănțeni au fost trimiși în judecată pentur furt și complicitate la furt pentru furturi pe bandă rulantă. În perioada februarie - iunie 2018, au șterpelit din sediul profesional al unei firme zeci de biciclete și cântare electrice. Astfel, Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa aduce la cunoştinţa opiniei publice că, la data de 1.08.2018, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a trimis în judecată pe G.C., cu antecedente penale, aflat în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea, în formă continuată a infracțiunii de furt calificat (18 acte materiale). În comunicat se precizează că individul a furat, în perioada februarie 2018 - 08.06.2018, în timpul nopții, prin violare de domiciliu,din sediul profesional, prin scoaterea din funcțiune a sistemului de supraveghere, prin efracție și prin escaladarea gardului, 3 cântare electrice, un blender, un telefon mobil și 20 de biciclete.

Cu musca pe căciulă a fost găsit și D.S., care este cercetat sub control judiciar, pentru săvârșirea în formă continuată a infracțiunii de complicitate la furt calificat (15 acte materiale). În perioada februarie-martie 2018, el s-a înțeles cu G.C. să achiziționeze și să valorifice bunurile furate. În aceeași situație este și L.N., cercetat în stare de libertate, pentru săvârșirea în formă continuată a infracțiunii de complicitate la furt calificat (9 acte materiale), constând în aceea că, în urma unei înțelegeri încheiate cu numitul G.C., în data de 21.05.2018, i-a întărit acestuia din urmă rezoluția infracțională cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt calificat comisă în perioada 21.05.2018-08.06.2018, prin aceea că l-a asigurat că îl va ajuta, prin achiziționarea și înlesnirea valorificării de bunuri.

Alți trei indivizi sunt cercetați în stare de libertate - inculpatul C.S.M., inculpatul N.N.F. și inculpatul C.I., pentru săvârșirea în formă continuată a infracțiunii de complicitate la furt calificat. Toți l-au asigurat pe hoțul recidivist că îl vor ajuta prin achiziționarea și înlesnirea valorificării de bunuri.

„Precizăm că trimiterea în judecată nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie“, a transmis Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.12
Pagina a fost generata in 0.1536 secunde