IMPRESIONANT (sarcasm)! Urme de civilizație meltenească, la Brotăcei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
IMPRESIONANT (sarcasm)! Urme de civilizație meltenească, la Brotăcei
Social 20 Octombrie 2017 / 18:05 2072 accesări 3 comentarii

În plină campanie „Curățăm Constanța Noastră”, în care Primăria se laudă că face curățenie generală în tot orașul, ceva misterios s-a întâmplat. Am descoperit, în zona Brotăcei, urme ale civilizației „meltenilor”. Ceea ce i-a dat de gol pe ghiolbanii care ar fi trecut prin zonă este o grămadă de saci plini de gunoaie, aruncați în dreptul unui stâlp de telecomunicații. Pur și simplu. În văzul lumii și la îndemâna oricui, meltenii și-au „marcat teritoriul” fără nicio jenă. Sigur, asemenea urme sunt prin tot orașul, care devine, încet-încet, o mare ghenă. Din păcate, o bună parte din vină o poartă autoritățile locale, care nu prea dau randament în ceea ce privește curățenia. În ciuda achizițiilor repetate și sondajelor de acum un an, sunt multe zone din Constanța în care nici măcar nu există un coș de gunoi. Uite-așa, treptat, Constanța devine o mare groapă infectă, plină de deșeuri. De parcă nu era suficient faptul că este un veșnic șantier... Dar nu-i bai! De două ori pe an, „Curățăm Constanța Noastră”... cu gura.

Loading...

3 comentarii

Eu 06:27:27 / 21 Octombrie 2017
Hotii si meltenii

Frumos scris,dar trist. Adevarul insa e... pe la mijloc.Meltenii,sunt ca gandacii de bucatarie:multi,prosti,nesimtiti si agresivi.Dar ce faci cu hotii?Si aici nu vorbim de banalii gainari care-ti fura roata de rezerva(si nu numai) ci de combinatiile firmei raspunzatoare cu ridicarea deseurilor menajere ,care se pare,doar incaseaza si "minunata primarie" care,n-aude,nu vede dar merge inainte(sic)!Iarna trecuta,gunoaiele blocasera legatura dintre str.Suceava si Ciresica...aproape doua saptamani...pe nimeni n-a interesat!

DDT 12:39:56 / 21 Octombrie 2017
ghiolbani au fost ghiolbani sint inca

Aceeasi situatie deplorabila se afla zilnic pe str. Rascoalei ,colt cu str. Constantin Bratescu ,pe dreapta, pe sensul spre Piata Unirii. De geaba am reclamat la Polaris, in continuare este depozit de gunoi, aruncat de riverani atit persoane fizice cit si de Coaforul care are sediul in vecinatate.Nu stiu ce face si Sanepidul? Ce mirosuri erau asta vara.!... si toate astea in zona zero a Constantei.Locuitorii nu vor sa-si depuna gunoiul infata casei lor, sau a magazinului. E o lume ciudata in aceasta zona.Isi arunca gunoaiele in usa vecinului.

Sindbad 13:11:49 / 21 Octombrie 2017
Cine sa aplice legea la Cta?

Sunt tot mai multe persoane, majoritatea fara educatie, care din lene, lasa gunoiul menajer la tomberoanele stradale in loc sa-l depoziteze, selectat, la rampele de gunoi. Politia locala ar trebui sa supravegheze. Amenda, pe loc! 500, 1000 lei ! Dar, acesti ex-gardieni publici, nu amendeaza plebea, electoratul ciumei rosii. Corect?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.3783 secunde