În aprilie, Constanța prinde noi rădăcini

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Comunicat de presă În aprilie, Constanța prinde noi rădăcini Campanie de plantare de copaci în școlile și grădinițele din Constanța
Social, Educație 16 Aprilie 2019 / 14:36 538 accesări 0 comentarii

City Park Mall, pași pentru un oraș mai sănătos

Constanța, 16aprilie - Constanța prinde rădăcini noi în luna aprilie. Începând de săptămâna trecută și până aproape de Paște, 39 de școli și grădinițe din oraș se îmbogățesc cu sute de noi arbori.„Together we go green” este numele campaniei pe care City Park Mall o inițiază, în parteneriat cu Primăria Constanța, și reprezintă o continuare a acțiunilor prin care centrul comercialse implică direct în comunitate.

Un oraș mai „verde” este un oraș mai sănătos,astfel că, începând din toamna anului trecutși pânăîn prezent, City Park Mall a participat activ si la alte inițiative de plantare, în parcul Tăbăcăriei și în vecinătatea Campusului Universității Ovidius. În cadrul campaniei de Paște din acest an, arbori decorativi din 7 specii diferite vor fi plantați la îndrumarea specialiștilor din cadrul Serviciului Administrare Spații Verzi, astfel încât dezvoltarea acestora să fie una optimă. Copacii sunt deja aproape de maturitate și au înălțimi ce ajung și la 7 metri.

BRomania, alături de inițiativa City Park

O campanie despre și pentru Constanța nu poate exista, însă, fără oameni implicați. Pe lângă profesori și elevi din instituțiile școlare locale, care s-au angajat să aibă grijă de copaci pe termen lung și să le ofere apa de care au nevoie, inițiativei City Park i s-a alăturat șiMatei Dima (BRomania). Născut și crescut în Constanța, unul dintre cei mai în vogă creatori de conținut din România, Matei a participat efectiv la acțiunea de plantare de la Liceul Energetic, unde a încercat să le ofere mai tinerilor săi urmăritori un model de urmat. Matei a pus umărul efectiv la plantarea a 4 arbori dintre cei 7 arondați unității școlare. La rândul său, cunoscutul vloggera descoperitcât de mult s-a schimbat viața de liceu față de anii petrecuți de el în sălile de clasă.Experiența a putut fi urmărită atât pe conturile sale de social media, cât și pe contul de Facebook City Park Mallși pe pagina de Instagram.

Despre City Park Mall

Intrat în portofoliul NEPI Rockcastle în 2013, City Park Mall este principalul centru comercial din Constanța, cu un mix complet de branduri de shopping, peste 100 dintre ele fiind aduse în premieră pentru constănțeni, și opțiuni de petrecere a timpului liber.

City Park Mall se adaptează în permanență nevoilor clienților săi, oferindu-le cea mai avansată experiență de shopping și divertisment din Constanța. Vizitatorii pot viziona filmele preferate în singurul cinematograf cu tehnologie 4Dx din oraș și pot face sport într-o sală ultramodernă World Class, dotată cu piscină semiolimpică și echipamente de ultimă oră.

Față de momentul achiziției de la foștii proprietari, galeria City Park Mall și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 de mp, găzduind în prezent peste 200 de branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese. City Park Mall a încheiat, recent, procesul de reconfigurare și oferă acum o zonă de food-court extinsă, un spațiu de relaxare (seating area) dublat, precum și peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe 2 etaje.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1788 secunde