În noaptea dintre ani se restricționează circulația la Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În noaptea dintre ani se restricționează circulația la Constanța!
Administrație 29 Decembrie 2017 / 18:36 717 accesări 0 comentarii

Petrecerea de Revelion din Piața Ovidiu nu va fi numai lapte și miere, cel puțin pentru șoferi. Distracția va atrage după sine și o serie de neplăceri, cum ar fi restricționarea circulației în zona peninsulară. Pentru realizarea accesului în condiții de siguranță a tuturor participanților la eveniment, circulația autovehiculelor în zona peninsulară va fi restricționată. Duminică, 31 decembrie, începând cu ora 21.00, se va închide circulația de la Poarta 2 (intersecția str. Termele Romane cu str. Traian), respectiv intersecția str. Traian cu b-dul Tomis (statuie Lupoaică), Poarta 3 și str. Ecaterina Varga cu str. Negru Vodă. Se va interzice oprirea, parcarea şi staționarea oricărui autovehicul în perimetrul de siguranță delimitat de str. Sulmona şi str. Adrian Rădulescu (fostă Crângului), accesul sau parcarea autovehiculelor în Piața Ovidiu (cu excepția celor aparținând instituțiilor publice) este strict interzis în ziua de duminică, 31 decembrie 2017, după ora 18.00.

CE ZONE TREBUIE SĂ EVITAȚI

Riveranii posesori de autovehicule vor avea obligația de a-și lăsa autoturismele în parcările amenajate în apropierea perimetrului de siguranță (fiind disponibile cea din Portul Tomis, b-dul Elisabeta, cea din zona restaurantului Vraja Mării - Poarta 1, cu acces pe str. Termele Romane, parcarea din zona str. Traian - până în dreptul Liceului Mihai Eminescu şi parcarea din fața instanțelor judecătoreşti). Restricția se aplică începând din 31 decembrie 2017, ora 18.00, până la 1 ianuarie 2018, la ora 2.00. În același interval orar, pentru a facilita accesul mijloacelor auto de intervenție (ambulanțe, echipaje ISU, Pompieri, Poliție și Jandarmerie), riveranii trebuie să evite următoarele artere: str. Vasile Canarache, str. Traian (de la str. Sulmona spre Piața Ovidiu), bd. Tomis (de la str. Sulmona spre Piața Ovidiu), str. Mircea cel Bătrân până la intersecția cu bd. Ferdinand, str. Marcus Aurelius (de la str. Sulmona spre Piața Ovidiu), str. Revoluției din 22 decembrie 1989 (de la str. Adrian Rădulescu spre Piața Ovidiu), str. Arhiepiscopiei (de la str. Adrian Rădulescu spre Piața Ovidiu) și str. Petru Rareș.

PROGRAM PRELUNGIT AL AUTOBUZELOR RATC

Dacă nu aveți mașină sau preferați să vă lăsați autovehiculele acasă, puteți utiliza cu încredere mijloacele de transport în comun RATC. Mijloacele de transport 40, 42, 44, 48, 51, 101C, 2-43 și 5-40 vor circula până la ora 2.00 și vor avea ca destinație Poarta 2. „Toate aceste măsuri au fost luate pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții de siguranță, fără evenimente neplăcute. În acest context, Primăria municipiului Constanța recomandă constănțenilor care vor lua parte la evenimentele organizate în zona centrală a orașului să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative ori să aleagă deplasarea pietonală. În acest fel se vor evita blocajele auto în zona centrală a orașului. Acest demers se încadrează și în măsurile specifice proiectului PORTIS, finanțat în cadrul programului Horizon Civitas 2020, în care municipiul Constanța, alături de alte orașe din Europa, promovează mobilitatea urbană durabilă și inovatoare”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța printr-un comunicat de presă.

loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.213 secunde