Încă o clasare pe podium pentru România la Jocurile Europene

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Încă o clasare pe podium pentru România la Jocurile Europene
Sport 26 Iunie 2019 / 08:56 290 accesări 0 comentarii
Gimnaştii români au urcat pe treapta a treia a podiumului (sursa foto: Facebook Comitetul Olimpic si Sportiv Roman)

Gimnaştii români au urcat pe treapta a treia a podiumului (sursa foto: Facebook Comitetul Olimpic si Sportiv Roman)

Marţi seară, în proba de grup din întrecerea de gimnastică aerobică de la doua ediţie a Jocurilor Europene de la Minsk, Andreea Bogati, Dacian Barna, Marian Broței, Gabriel Bocșer și Mihai Popa au obţinut medaliile de bronz, cu 22.083 puncte. Antrenorii Marcela Fumea şi Mădălina Cioveie au fost lângă sportivii români. România a fost întrecută de Rusia (22.250p) și Bulgaria (22.186p). „Capul sus, chiar dacă nu e aurul dorit, e medalie! Respect pentru tot efortul depus!”, a fost mesajul de pe pagina de Facebook Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

Delegaţia României a ajuns astfel la şapte medalii cucerite la Minsk, după aurul Laurei Coman, la tir, 10 m puşcă aer comprimat, argintul de la gimnastică aerobică, proba cuplu mixt, Andreea Bogati şi Dacian Barna, şi de la tenis de masă, la dublu mixt, Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, precum şi medaliile de bronz de la sambo, Daniela Poroineanu (categoria 56 kg), Alina Vâlvoi (64 kg) şi Alina Păunescu (+81 kg).

Sportivii români concurează la toate cele 15 discipline: atletism, baschet 3x3, badminton, box, ciclism, fotbal pe plajă, gimnastică - artistică, aerobică şi ritmică, judo, kaiac-canoe, lupte - feminin, libere şi greco-romane, sambo, tenis de masă, tir sportiv şi tir cu arcul.

Rezultatele obţinute la atletism, badminton, ciclism, judo, karate, tenis de masă, tir cu arcul şi tir sportiv contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.183 secunde