Încă o seară de muzică bună și de amintiri, la Folk Fest Remember Costinești

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Proiect cultural: Încă o seară de muzică bună și de amintiri, la Folk Fest Remember Costinești
Divertisment 14 August 2019 / 15:06 1035 accesări 0 comentarii

Cea de a III-a ediție a festivalului de la Costinești - Folk Fest Remember Costinești - se desfășoară în zilele de 17 și 18 august 2019, la White Horse Costinești. Folk Fest Remember Costinești reprezintă un proiect cultural ce are ca obiectiv principal aducerea în prezent a anilor de glorie ai Stațiunii Tineretului, locul de rezidență al celor mai îndrăgiți artiști din România. Anii ’70-’80 au construit în acest spațiu emblematic o istorie culturală pe care nu o putem uita și pe care, cu ajutorul publicului, dorim să o păstrăm vie pentru generațiile ce vor urma.

Vor urca pe scenă, în cea de a doua zi a festivalului, pe 18 august: Semnal M, Mircea Baniciu, Ada Milea, Ilie Stepan & Horea Crișovan, Țapinarii, After Party: Folk Frate!

Folk Fest Remember Costinești vă propune seri de muzică și cultură, în care vor urca pe scenă unii dintre cei mai frumoși oameni ai artei muzicale din România. Amfitrionul evenimentului este Andrei Partoș - jurnalist și excepțional om de radio, personalitate emblematică a Costineștiului de altădată.

Folk Fest Remember Costinești este un proiect susținut de Primăria Comunei Costinești în colaborare cu Asociația Creative Life și Doors Club Constanța/White Horse Costinești.

Haideți să ne reamintim magia Costineștiului de odinioară!

CINE ESTE ANDREI PARTOȘ:

Un jurnalist și un excepțional om de radio! Deținător al „Microfonului de radio” și al Premiului de Excelență pentru întreaga activitate în domeniul audiovizualului, Andrei Partoș este o personalitate reprezentativă a Costineștiului. Implicat substanțial în lansarea postului #RadioVacanța Costinești, în programele Disco-Ring și Vox Maris din Costinești, Andrei Partoș este cunoscut publicului din România pentru realizarea a nenumărate emisiuni de radio pe posturile naționale, prezentarea a peste 500 de spectacole pop-rock și folk, participarea în numeroase jurii ale concursurilor muzicale, precum și pentru interviurile cu mari artiști internaționali: Rod Stewart, Chris de Burgh, Joe Cocker, Gipsy Kings, Glenn Hughes și mulți alții.

Pentru că prezentatorul festivalului, #AndreiPartoș este cetățean de onoare al Costineștiului și, totodată, psiholog muzical, merită să vii să stai de vorbă și să îl asculți povestind despre Costineștiul de odinioară.

De asemenea, la White Horse Costineşti vă veți putea delecta (ba chiar râde cu gura până la urechi) savurând „Expoziția de grafică umoristică“ semnată de caricaturistul Costel Pătrășcan.

Și, pentru că #Tapinarii au renunțat la „târgul de divorțuri” în favoarea concursului de tricouri ude iar #AdaMilea va ține o lecție de lingvistică în limba turcă, merită să petreci o seară minunată cu ei!

Accesul la festival se face începând cu ora 18:45, urmând ca trupele să urce pe scenă de la ora 19:30.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1942 secunde