Încep înscrierile în programul „RESPECT”!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vești bune!

Încep înscrierile în programul „RESPECT”!

Administrație 21 Octombrie 2018 / 16:59 1346 accesări

Vești bune pentru constănțenii care au beneficiat până acum de tichete sociale de la Primărie. Începând cu data de 22 octombrie, încep înscrierile în programul „RESPECT”, pentru anul 2019. Amintim că este vorba despre programul prin care se acordă tichete valorice în opt tranșe, pe tot parcursul anului. Pentru fiecare tranșă vor fi acordate câte patru tichete valorice a câte 10 lei fiecare. Acestea sunt primite în lunile februarie, aprilie, mai, iunie, august, octombrie, noiembrie și decembrie.

CINE BENEFICIAZĂ DE TICHETE

Potrivit Serviciului Public de Asistență Socială, pot beneficia de Programul „RESPECT” pensionarii și cei care primesc indemnizații speciale în valoare de maxim 1.400 de lei, persoanele fără niciun venit care împlinesc 60 de ani în 2019, persoanele cu handicap grav sau accentuat, cei care beneficiază de venit minim garantat stabilit în baza Legii nr. 416/2001, reprezentantul legal al familiei care beneficiază de alocație în baza Legii nr. 277/2010, precum și soțul sau soția acestuia. De asemenea, se pot înscrie în acest program alte persoane vulnerabile sau aflate în situații de dificultate care împlinesc cel puțin vârsta de 18 ani în 2019. Acestea din urmă beneficiază de tichete valorice numai în baza unei anchete sociale. Înscrierea în Programul “RESPECT” se face pe baza următoarelor documente: cerere tip, copie după actul de identitate care poartă mențiunea „conform cu originalul”, documentele doveditoare pentru venit.

UNDE SE DEPUN CERERILE

Cererile-declarație pe propria răspundere pentru înscrierea în programul „Respect” pentru anul 2019, pot fi ridicate, completate și depuse în următoarele cluburi pentru pensionari până la 20 noiembrie: Strada Aurora nr. 2, bl. PF1, Complex Tomis III (piața veche), Strada Dezrobirii nr.123, bl. IS3, Strada Duiliu Zamfirescu nr. 4, Strada Egretei nr. 2, Bulevardul Tomis nr. 211, bl. TS6B, Strada Cișmelei, nr. 16, Bulevardul Al. Lăpușneanu nr. 66, bl. LE9, Strada Brizei, bl. FD3, Strada Ștefan cel Mare nr. 79, parter, Strada Zorelelor nr. 69 bis, Strada Mangaliei nr. 86A. Distribuirea tichetelor valorice se va face la domiciliul, reședința sau adresa de corespondență comunicată de beneficiar pe baza prezentării buletinului sau cărții de identitate. Informații suplimentare se obțin la telefon: 0341.448.530 sau e-mail office.spas.cta@gmail.com.12
Pagina a fost generata in 0.1379 secunde