„InStat Scout” l-a desemnat „Talentul săptămânii” pe Florinel Coman

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1 „InStat Scout” l-a desemnat „Talentul săptămânii” pe Florinel Coman
Sport 16 Februarie 2017 / 12:05 1468 accesări 0 comentarii
Florinel Coman a avut evoluții foarte bune în ultimele trei meciuri oficiale disputate (sursa foto: http://www.academiahagi.tv/)

Florinel Coman a avut evoluții foarte bune în ultimele trei meciuri oficiale disputate (sursa foto: http://www.academiahagi.tv/)

Site-ul oficial al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” a anunțat, joi, faptul că celebrul site de analiză fotbalistică „InStat Scout” l-a desemnat pe atacantul Florinel Coman „Talentul săptămânii”, pe baza cifrelor și parametrilor înregistrați în ultimele șapte zile. „InStat Scout” amintește de cele trei goluri și de o pasă de gol reușite de Florinel Coman în ultimele trei meciuri oficiale disputate, două în Liga 1, cu Dinamo București și Pandurii Tg. Jiu, și unul în UEFA Youth League, cu FC Copenhaga. Așadar, evoluțiile excelente din acest an ale lui Florinel Coman au fost remarcate, iar ofertele de transfer, cu siguranță, nu vor întârzia să apară pe adresa Fotbal Club Viitorul.

„Încă un diamant al Academiei Hagi” este caracterizarea făcută lui Florinel Coman de „InStat Scout”, site-ul de monitorizare a jucătorilor amintind totodată de cele trei transferuri importante făcute în sezonul 2016-2017 de gruparea manageriată de Gheorghe Hagi: Ianis Hagi, la ACF Fiorentina, Florin Tănase, la FC Steaua București, și Răzvan Marin, la Standard Liege.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2098 secunde