Întâlnire Theresa May - Donald Tusk, pentru discuții cu privire la Brexit

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Întâlnire Theresa May - Donald Tusk, pentru discuții cu privire la Brexit
Externe 07 Septembrie 2016 / 20:45 251 accesări 0 comentarii

Premierul britanic Theresa May se va întâlni joi cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, pentru discuții cu privire la ieșirea Marii Britanii din UE, a declarat purtătoarea de cuvânt a premierului, notează Reuters online. Aceasta va fi prima întâlnire bilaterală a celor doi oficiali d

Aceasta va fi prima întâlnire bilaterală a celor doi oficiali de când Theresa May a preluat funcția de premier al Marii Britanii, în luna iulie, după demisia lui David Cameron.

"Va fi o oportunitate de a discuta despre procesul de ieșire din Uniunea Europeană, despre cum vedem lunile următoare," a declarat purtătoarea de cuvânt.

Tusk și May ar urma să mai discute și despre alte chestiuni aflate pe agenda întâlnirii liderilor UE din octombrie, printre care problema migrația, comerț și situația din Ucraina.

Theresa May a declarat că Marea Britanie va continua să-și îndeplinească rolul în cadrul Uniunii Europene până la finalul procesului de separare de Blocul comunitar.Pagina a fost generata in 0.2104 secunde