Interpreta Aryei i-a impresionat pe fani cu dexteritatea ei în mânuirea cuțitului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
"Game Of Thrones": Interpreta Aryei i-a impresionat pe fani cu dexteritatea ei în mânuirea cuțitului
Monden 22 Septembrie 2017 / 15:24 543 accesări 0 comentarii

Maisie Williams, actrița care o interpretează pe Arya în serialul "Game of Thrones", a stârnit entuziasmul internauților cu modul fără pereche în care mânuiește cuțitul, relatează miercuri cnewsmatin.fr. Este vorba, în mod evident, de celebra scenă de luptă în care cea mai tânără dintre cele două surori Stark, Arya, se luptă cu marea războinică blondă Brienne de Tarth. Aceasta din urmă, însărcinată de defuncta lor mamă cu protecția celor două surori, încearcă mai întâi să o ia ușor pe Arya, după care își dă seama de incredibila ei dexteritate. Rezultă o luptă impresionantă, unul dintre fragmentele cele mai spectaculoase din sezonul care s-a încheiat recent.

Pe Twitter a fost postată o secvență video de la antrenamentul pentru scenă, în care Maisie Williams își trece cuțitul dintr-o mână în alta pentru a-și surprinde adversara.

Cele două actrițe s-au antrenat îndelung pentru a realiza coregrafia văzută de fani în serial și au beneficiat și de ajutorul unor dubluri.Pagina a fost generata in 0.1384 secunde