Iohannis, APEL către pensionari să stea în casă: E singura cale prin care vă puteţi proteja/ Urmează săptămâni critice

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Iohannis, APEL către pensionari să stea în casă: E singura cale prin care vă puteţi proteja/ Urmează săptămâni critice

Şeful statului i-a îndemnat pe pensionari să stea în casă în această perioadă, aceasta fiind singura cale prin care se pot proteja.
Eveniment 23 Martie 2020 / 15:48 1339 accesări

„Ţara noastră se confruntă cu situaţia tragică a primelor decese. Sunt cu sufletul alături de familiile îndoliate şi le transmit condoleanţe. (...)Dragi pensionari: nu va expuneţi inutil unui risc uriaş, limitaţi orice deplasare în afară domiciliului. Este singura cale prin care va puteţi proteja şi să îi protejaţi pe alţii.Dragi români, într-o cumplită ironie a sorţii a-i ajută pe ceilalţi înseamnă a sta departe de ei. Oricât de crud şi de paradoxal sună, este adevărat. Menţinerea distanţării sociale este calea care ne va scoate la lumina. Să avem aşadar mare grijă de păriniţii şi bunicii noştri, dar de la distanţă”, a spus Iohannis.

„Acum e momentul să fim puternici şi solidari. Solidaritatea trebuie să fie realitatea noastră de zi cu zi, având grijă de sănătatea noastră. Adevărataă forţă a unei naţiuni este capacitatea de a avea grijă unii de alţii, de a nu abandona pe nimeni. Procedând responsabil, respectând regulelile câştigăm timp preţios şi ajutăm sistemul medical. Nu le îngreunăm muncă”, a mai aspus preşedintele României.

În total, cinci oameni au murit din cauza infecţiei cu coronavirus, în România, iar 576 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19.

Taguri articol


Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1851 secunde