Ion Ion, numit antrenor principal al echipei CSA Steaua București

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ion Ion, numit antrenor principal al echipei CSA Steaua București

24 Martie 2017 / 15:28 224 accesări

Ion Ion a fost numit antrenor principal al echipei de fotbal seniori a Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București, informează un comunicat remis vineri.

Ion Ion "va avea ca obiectiv promovarea succesivă a echipei în ligile superioare prin merit sportiv, începând cu noul sezon", se afirmă în comunicat.

Fost jucător al echipei clubului militar în perioada 1971-1980, Ion Ion a fost considerat un fotbalist de mare talent ce impresiona prin tehnica sa. El a cucerit două titluri de campion și două Cupe al României în cele 9 sezoane petrecute la Steaua. A purtat banderola de căpitan și a fost coechipier cu fotbaliști legendari: Iordache, Haidu, Coman, Anghelini, Sameș, Florin Marin, Vigu, Iordănescu, Tudorel Stoica, Liță Dumitru, Marcel Răducanu.

În cariera sa de jucător, a mai evoluat pentru Metalul București, Automatica București și Rapid.

Ca antrenor, Ion Ion a pregătit echipa de juniori a clubului Rapid în perioada 1986-1992, apoi echipele seniori Jiul Petroșani, Rova Roșiori și FC Tunari. Între 1996 și 2013, el a antrenat formații din Oman, Bahrain, Emiratele Arabe Unite și Qatar.

Ion Ion va fi prezentat de către conducerea CSA Steaua București, miercuri, 29 martie, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul clubului (ora 13,00).12
Pagina a fost generata in 0.2709 secunde