Iubita lui Matteo Salvini s-a despărţit de vicepremierul italian pe Instagram

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Iubita lui Matteo Salvini s-a despărţit de vicepremierul italian pe Instagram
Externe 07 Noiembrie 2018 / 06:18 334 accesări 0 comentarii

Vicepremierul Italiei Matteo Salvini obişnuieşte să comunice foarte mult folosindu-se de reţelele sociale online. Urmăritorii săi au avut însă o surpriză când, de data aceasta, partenera sa de viaţă a fost cea care a plasat pe Instagram o știre bombă. Ea a anunţat prin intermediul contului personal nici mai mult, nici mai puțin decât sfârşitul relaţiei cu acesta, relatează cotidianul britanic The Independent.

Iubita lui Salvini, prezentatoarea tv Elisa Isoardi, a anunţat finalul relaţiei printr-un selfie în care se poate observa cum ea și vicepremierul italian stau întinşi pe pat unul lângă altul.

Elisa Isoardi are 35 de ani şi este gazda unei emisiuni de televiziune din Italia.

Lângă imagine, aceasta a scris următoarea frază: ”Nu voi duce lipsa a ceea ce ne-am dăruit unul altuia, ci a ceea ce ne-am mai putut fi dăruit unul celuilalt...Cu mare respect pentru iubirea adevărată care ne-a unit, îţi mulţumesc, Matteo.”

În timpul relaţiei lor, care a durat trei ani, Salvini şi Isoardi au apărut adesea pe coperţile revistelor de bârfe din Italia, paparazzi urmărindu-i de la canalele din Veneţia până la plajele insulelor mediteraneene.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2397 secunde