JALE MARE! Ce mănâncă turiștii în Eforie Nord? Vezi imagini!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

JALE MARE! Ce mănâncă turiștii în Eforie Nord? Vezi imagini!

Social 29 Mai 2018 / 10:46 3758 accesări

Comisarii Protecției Consumatorilor Constanța au întreprins sâmbătă, 26 mai, o serie de acțiuni de control în Eforie Nord. Concluzia: jale mare! Așa se face că și măsurile au fost severe; fără niciun fel de menajament.

Pentru că funcționa în condiții improprii, Restaurantul BENIDA - a primit ordonanța de oprire temporară de prestări servicii, până la remedierea deficiențelor, dar și o sancțiune de 10.000 de lei. În unitate, produsele erau nesigure, nu exista cântar, iar procedurile erau periculoase, potrivit comisarului șef adjunct al Protecției Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu.

Un alt local care a avut aceeași soartă este Restaurant Eficient. În plus, în acest caz au fost distruse ciorbele și alte materii prime în cantitate de 42 de kg.

Și Terasa Rubi a fost închisă temporar și amendată cu 10.000 de lei. De asemenea, au fost distruse 14,85 kg de alimente improprii consumului uman, multe dintre produse fiind cu potențial periculos. "Anul trecut a primit sancțiuni similare, dar nu a înțeles nimic din îndrumare", a declarat comisarul șef adjunct al Protecției Consumatorilor, Horia Constantinescu.

Altă unitate verificată, alte nereguli. Este vorba despre Shaormerie SHAORMANIA. Și ea a fost închisă temporar și amendată cu 5000 de lei, pentru proceduri și produse cu potențial periculoase, subliniază Horia Constantinescu.
De asemenea, a fost închis temporar, până la remedierea deficiențelor constatate și un Fast-food. A fost aplicată și o sancțiune de 10.000 de lei, pentru condiții și produse cu potențial periculoase.

În total, la verificările recente din Eforie Nord au fost închise temporar, până la remedierea deficiențelor constatate, 8 unități, amenzile totalizând 70.000 de lei.12
Pagina a fost generata in 0.1766 secunde