Judecătoria Medgidia a admis solicitarea lui Miron Mitrea de eliberare condiţionată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Judecătoria Medgidia a admis solicitarea lui Miron Mitrea de eliberare condiţionată

Justiție 28 Martie 2016 / 23:03 1042 accesări

Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, ar putea părăsi Penitenciarul Poarta Albă, unde este încercerat de un an de zile, după ce Judecătoria Medgidia a admis, luni, cererea acestuia de eliberare condiționată, decizia instanței nefiind însă definitivă, conform MEDIAFAX.
Judecătoria Medgidia a admis, luni, cererile reunite privind liberarea condiţionată a lui Miron Mitrea și a dispus punerea în libertate a acestuia din Penitenciarul Poarta Albă, din județul Constanţa. Decizia magistraților nu este definitivă, având drept la contestaţie în termen de trei zile de la comunicare.
Miron Mitrea a mai solicitat de două ori Judecătoriei Medgidia, în 10 februarie şi 29 februarie, eliberarea condiţionată, cererile sale fiind însă respinse de instanță. El a contestat hotărârile la Tribunalul Constanţa, dar magistrații au decis, în data de 17 martie, să le respingă, hotărând ca fostul ministru să rămână în închisoare.
El a cerut din nou eliberarea condiționată, de data aceasta magistrații admițându-i solicitarea. Mitrea va rămâne totuși în penitenciar până la judecarea contestației, în cazul în care procurorii o vor depune.12
Pagina a fost generata in 0.2232 secunde