Klaus Iohannis blochează construirea spitalului regional din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Klaus Iohannis blochează construirea spitalului regional din Constanța
Politică 21 Mai 2019 / 15:33 451 accesări 0 comentarii

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat marți, într-o conferință de presă ținută alături de premierul Viorica Dăncilă, la Frasin (Suceava), cu privire la construirea spitalului regional din Constanța, că proiectul nu poate fi demarat din cauza faptului că un simplu document este blocat la Administrrația Prezidențială.

„Este un memorandum pentru un spital regional, trimis, de doamna prim-ministru, la Administratia Prezidentiala, din 8 aprilie. Este un memorandum pe care noi, în Guvern, l-am aprobat, pentru a construi spitalul regional de la Constanța. Și nici astăzi, după mai mult de o lună, un simplu memorandum - primul pas, nu a primit vreun răspuns. Un spital regional stă într-o singură hârtie, de o lună de zile. Deci, dacă vorbim de blocaj, cine blocheaza?”, a spus ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici. (P)

La comanda PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT - PSD, cod unic mandatarfinanciar coordonator 41190008

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2031 secunde