Liviu Dragnea: Va veni momentul ca Iohannis să dea explicații pentru infracțiunile pe care le-a săvârșit

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Liviu Dragnea: Va veni momentul ca Iohannis să dea explicații pentru infracțiunile pe care le-a săvârșit
Politică 08 Noiembrie 2018 / 18:40 1149 accesări 5 comentarii

După atacul dur al lui Klaus Iohannis la adresa lui Liviu Dragnea, a venit rândul președintelui Camerei Deputaților să-l numească pe președintele României „infractor”. „Nu mie trebuie să-mi răspundă Iohannis pentru că eu nu l-am votat, ci celor care l-au votat și tuturor românilor pentru că astea nu sunt întrebări care să rămână fără răspuns”, a spus Dragnea, conform antena3.ro.

„Vreau să spun câteva lucruri despre unele evenimente. Pentru început vreau să comentez reacția președintelui Iohannis de marți. Eu am văzut un om în panică, foarte nervos și iritat și e firesc pentru că vedem un președinte care e panicat fiindcă vede cum se destramă sistemul care l-a protejat. Iohannis vede cum se strânge funia în jurul parului și se gândește că va veni momentul să dea explicații pentru infracțiunile pe care le-a săvârșit. Președintele României nu e un om obișnuit, are cea mai înaltă funcție din statul român. Dacă ne aducem aminte, mai era cineva care folosea placa cu infractorii sau cu penalii. Kovesi. Când s-a discutat serios despre Onea și Portocală a spus că e un asalt al penalilor și infractorilor împotriva justiției. Apoi s-a dovedit că ei erau mai penali decât cei pe care îi anchetau ei. La fel e și cu Iohannis.. dacă folosește atât de mult cuvântul infractor poate să devină periculos. Nu mie trebuie să-mi răspundă Iohannis pentru că eu nu l-am votat, ci celor care l-au votat și tuturor românilor pentru că astea nu sunt întrebări care să rămână fără răspuns”.

„Eu sper că ne mai aducem aminte când Iohannis spunea că nu a avut niciun dosar penal și că nu a fost niciodată cercetat penal. Ce aflăm acum? Că a avut nu unul, ci nouă dosare penale care au fost clasate, unul chiar cu două zile înainte să-și depună candidatura. Un lucru e cert. Iohannis a știut despre aceste dosare penale, mai ales despre unul din ele fiindcă despre acela s-a făcut vorbire, s-a făcut citire, s-a depus în documentația domnului Lazăr pentru a fi numit în funcție de către Iohannis. Ne-a mințit Iohannis în legătură cu faptul că a fost cercetat penal așa cum ne-a mințit și Lazăr atunci când se arăta indignat că au existat protocoale când el știa că semnase un protocol cu ceva timp înainte. Acum, despre fake-uri. Cele șase dosare conțin doar documente reale și sunt documente din dosarele instanțelor de judecată, care l-au vizat și-l vizează pe Iohannis. Sunt declarații publice și chiar comunicate ale Administrației Prezidențiale. Deci reacția lui Iohannis că aceste afirmații sunt fake-uri e o reacție jalnică. Cum să spui că niște comunicate ale instituției pe care o conduci sunt fake-uri. Veți găsi, de exemplu, un testament fals pe baza căruia președintele a luat cu japca o casă care aparținea statului român. Tot acolo veți găsi un certificat de moștenire, în care apar soția și soacra președintelui în calitate de moștenitori falși. Nu o spun eu, ci o spun documentele din instanță. De asemenea, veți găsi un contract de vânzare-cumpărare fals, încheiat de președinte prin uz de fals. Când mai multe instanțe de judecată spun că ai fost cumpărător de rea credință pentru că știai de falsul la care a participat soția ta înseamnă că ai făcut uz de fals, iar în Codul Penal scrie că uzul de fals este o infracțiune. Asta înseamnă că președintele nostru poate fi considerat un infractor. E un lucru clar la care președintele nostru nu vrea și nu poate să răspundă pentru că ar trebui să mintă. De asemenea, în acele dosare veți găsi și niște declarații de avere mincinoase. Președintele Iohannis și-a diminuat de câteva zeci de ori sumele obținute din chirii. Sunt multe fake-uri la care președintele nu vrea să răspundă. E imposibil să spună într-una că negrul este alb când toată lumea vede care este adevărul”.

„Despre hoțul neprins. Așa cum știți, românul are o vorbă că hoțul neprins e negustor cinstit. Așa e, dar hoțul știe că e hoț chiar dacă nu e prins. El de aceea încă își permite să pozeze în negustor cinsitit, până când adevărul va ieși la iveală în totalitate. Mii, poate sute de mii au văzut ce scrie în acele dosare, sunt mulți jurnaliști cu curaj care au prezentat acele dovezi, unii care chiar au depus plângeri penale împotriva sa, dar toate acestea sunt băgate la sertar de unii procurori. Oricine citește cu atenție cele șase dosare se poate gândi că președintele nostru poate fi considerat un infractor, dar așa cum s-a întâmplat în istorie, la un moment dat se va găsi un procuror cu curaj care va începe să investigheze toate acele acuzații”, a mai spus liderul PSD.

„Despre secția de investigare a magistraților. Încet-încet începem să înțelegem de ce a fost atâta presiune ca această secție să nu funcționeze. Sunt multe motive care au apărut până acum, dar în cazul nostru e vorba de faptul că această secție până acum era sub controlul lui Kovesi și orice magistrat care l-a apărat pe Iohannis știa că este apărat la rândul lui de Kovesi, deci nu va păți nimic dacă va clasa dosare, în afara legii, sau va ține dosare la sertar. Cred că încep să creadă tot mai mulți magistrați că nu trebuie să mai fie speriați de un posibil șantaj de la DNA, dar, pe de altă parte, s-ar putea să se gândească că nimeni nu merită să-și pună cariera în joc pentru niște infracțiuni care sunt destul de clare”.

„Vorbim de infracțiuni foarte grele și grave. La Iohannis nu vorbim de foloase necuvenite constând în prezența la vot. La el vorbim de foloase necuvenite constând în case reale, cu chiriii reale, cu sute de mii de euro încasate într-un mod ilegal de la statul român. La Iohannis nu vorbim de invenții cu două angajate de la Teleorman pe salarii derizorii, a căror angajare nu a avut nicio legătură cu mine, aici vorbim de numire, promovarea și susținerea în funcție a doi procurori care i-au spălat niște dosare. Dacă nici aici nu mai vorbim de un conflict de interese foarte clar, atunci mulți s-ar întreba ce rost mai are această infracțiune să fie trecută în Codul Penal”, a continuat președintele Camerei Deputaților.

Liviu Dragnea a vorbit și despre solicitarea de începere a urmăririi penale împotriva lui Tăriceanu.

„În legătură cu cererea de începere a urmăririi penale împotriva domnului Călin Popescu Tăriceanu. Nu știu ce e în dosar și nu am de unde să știu. Pot doar spune că mi se par câteva coincidențe stranii. Chiar ieri, înainte ca azi Tăriceanu.. trebuia să meargă la congresul ALDE, a apărut această solicitare. Mi se pare o coincidență. De asemenea, mi se pare o coincidență faptul că e în perioada anunțată de PNL, care vor să depună o moțiune de cenzură. Nu mai cred demult în coincidențe și din acest motiv personal am o rezervă”, a spus Dragnea.

Loading...

5 comentarii

Ion 20:02:08 / 08 Noiembrie 2018
Tu cand dai socoteala ?

O sa vina si vremea ta,daca nu iti ei talpasita ca mazarica,ca si el era tot un razboinic ca tine era .hahalelerol,

klm 21:24:03 / 08 Noiembrie 2018
mincinosul hot

Du-te ba la Rahova si lasa-ne cu parerile tale de infractor!

WC Johanis.. hoțul strigă HOȚII 06:45:19 / 09 Noiembrie 2018
.. PDL PNL CIUMA NEAGRĂ PARTID MAFIOT

A greșit Liviu când a spus că WC JOHANIS a avut o ieșire nervoasă !!!!... A fost a unuia tipic de CRIMINAL in serie ,Care Ziua este un normal i-ar la căderea nopții se transforma in ZOMBI .. Acum se vede de ce nu sa accept numirea în funcție a Adinei Florea nouă șefa DNA... Sau de ce se tărăgănează DEMISIA lui Augustin Lazăr.. LIVIU DRAGNEA și acum și CP Tăriceanu sânt adversarii politici incomozi PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS , și au început DNA și SRI PLUS Parchetul general sa " lucreze" La turație maximă până la numirea altor șefi ai acestor instituții ale statului subteran.

WC Johanis și Traian Băsescu... 09:18:34 / 09 Noiembrie 2018
.. ACEAȘI MIZERIE.!!!!

Nu va plăti WC JOHANIS pt toate ACESTE FĂRĂDELEGI , dosare, falsuri în înscrisuri,.. NIMIC !!!..Așa cum și predecesorul său TRAIAN BĂSESCU nu a fost pus sub acuzare , cel care avea dosare penale fără număr,A REUȘIT să scape de ele unul câte unul datorită justiției BASHITE .. AVEA drepte CP Tăriceanu că în România AVEM o justiție selectivă !!!!..Care brusc în ajun de alegeri IESE. cu DOSARE FABRICATE care sânt puse la dospit de 14 ani de zile , ca-n cazul lui CP Tăriceanu , Scoase la lumină pt a elimina un posibil contra candidat al Lui WC JOHANIS. ...La fel au încercat în 2016 , DNA și SRI să-i fabrice un dosar penal lui Victor Ponta pentru a face LOC candidatului SISTEMULUI TICĂLOȘIT PDL PNL CIUMA NEAGRĂ... ELENA ASPIRINA UDREA..Da Ea trebuia să fie PREȘEDINTELE ROMÂNIEI.!!!!.. Voturile pe care le-a strâns aspirina Udrea au fost prea puține pt a intra în turul doi,Așa că a fost preferat de sistemul ticăloșit acest Impostor WC JOHANIS ...!!!!. Nu poporul ALEGE PRINTR-UN VOT DEMOCRATIC Președente României ci sistemul ticăloșit PDL PNL CIUMA NEAGRĂ...Care Deja a început campania electorală pt prezidențiale !!!!!

NELU 10:28:12 / 09 Noiembrie 2018
PDL PNL CIUMA NEAGRĂ !!!

Ori câte dovezi a-ți aduce DLE LIVIU Dragnea că WC JOHANIS e un INFRACTOR un TRĂDĂTOR..un IMPOSTOR...un PENAL un KLAN PENAL AL FAMILIEI WC JOHANIS .. FANATICII PDL PNL CIUMA NEAGRĂ Nu-i veți putea convinge că susțin un TICĂLOS !!!!..Noi care credem in Dvs și santem mult mai multi decât susținătorii acestui Impostor știm că sunteți NEVINOVAT.!!!!.. JUSTIȚIA a devenit deja NEVINOVĂȚIA lui CP Tăriceanu și ălui Victor ponta.. URMEAZĂ că completulul de 5 judecătorii. Desemnați ALEATORIU sa va de-a o sentință in raport cu faptele pentru care sânteti acuzat....Nu mă îndoiesc că acea SENTINȚA va fi în favoarea Dvs !!!.. Ăsta dacă judecătorii vor NUMIȚI ALEATORIU , fără a fi influențați de politic cum sa procedat până acum... ALTFEL nu veți avea parte de un proces echitabil ..În care o sentință dată să nu FIE CONTESTATĂ DE NIMENI !!!!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2216 secunde