Lucrări edilitare în Constanța - trotuare, parcări și marcaje rutiere

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Lucrări edilitare în Constanța - trotuare, parcări și marcaje rutiere
Administrație 29 Iulie 2019 / 13:17 1332 accesări 0 comentarii

Săptămâna aceasta, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, reface trotuarele pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, pe strada Poporului, între strada Petru Vulcan și strada Mihai Viteazu și pe strada Ion Bănescu.Concomitent, se vor realiza lucrări de frezare a carosabilului pe strada Patriei și pe strada Soveja, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis.

Conform graficului de lucru, angajații administratorului tramei stradale vor interveni pe strada Prelungirea Recoltei, pe strada Alexandru Bogza și în curtea Școlii Gimnaziale Nr. 24 „Ion Jalea” din Constanța.

În ceea ce privește amenajarea de noi locuri de parcare, se lucrează pe strada Dezrobirii, bl. ID2 și pe strada Cutezătorilor, în zona bl. IV10.

Totodată, se vor realiza marcaje rutiere pe străzile Baba Novac, I.L. Caragiale, în zona intersecției străzii I.G. Duca cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și se vor dezafecta cablurile neetichetate pe bulevardul I.C. Brătianu.

Continuă amplasarea stâlpilor pentru protecția pietonilor pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Secerișului și pe strada Baba Novac, între strada I.L. Caragiale și strada Soveja.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2012 secunde