Lucruri pe care le avem în casă şi care aduc ghinion!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Lucruri pe care le avem în casă şi care aduc ghinion!

Lifestyle 03 Noiembrie 2017 / 18:17 2165 accesări

Este firesc ca, atunci când te loveşte o nenorocire, să cauţi o explicaţie. Adesea, explicaţiile includ şi obiectele din jurul nostru. Acestea sunt considerate a fi purtătoare de ghinion şi ar trebui aruncate. De asemenea, după ce le aruncaţi, în cazul în care credeţi în această poveste, trebuie să stropiţi locul în care au stat cu aghiazmă. Iată o listă de obiecte despre care mulţi oameni cred că aduc ghinion dacă le ţineţi în casă:

1. Lucruri fără pereche. Dacă ai rămas doar cu un pantof sau ciorap dintr-o pereche, aruncă-le urgent, altfel îți aduc energii negative.

2. Energii negative aduc şi „lucrurile moarte”, arată kanald.ro. Adică, nu ţineţi în casă animale împăiate, flori uscate sau scoici.

2. Dacă ai un ceas care a stat, din orice motiv, va atrage energiile negative, așa că e foarte important să îl repari sau să scapi de el.

3. Geamurile și oglinzile sparte semnifică un punct de slăbiciune în integritatea casei, așa că trebuie să fie reparate imediat.

4. De asemenea, dacă mătura s-a tocit, ar trebui aruncată și înlocuită. O mătură tocită aduce cu ea problemele financiare în casă.12
Pagina a fost generata in 0.2799 secunde