Ludovic Orban, mesaj jignitor și electoral cu ocazia Zilei Naționale a României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Comunicat de presă Ludovic Orban, mesaj jignitor și electoral cu ocazia Zilei Naționale a României
Politică 01 Decembrie 2019 / 16:06 1190 accesări 2 comentarii

„Primul ministru Ludovic Orban a ratat încă o dată șansa să tacă, mai ales într-un moment solemn, că Ziua Națională a României.

<Sărbătorim în acest an Ziua Națională a României cu împlinirea faptului că am reușit să lăsăm în urmă, prin vot, ceea ce a frânat progresul pe care ni l-am dorit după căderea comunismului>, a fost începutul mesajului său. Orban uită că, aproape jumătate din perioada trecută de la Revoluția din '89, PNL s-a aflat într-o formă sau alta la guvernare și-i jignește pe toți cei care au contribuit, în toți acești ani, la bunăstarea și progresul României, incluzând aici și intrarea în UE și în NATO. Democrația nu a fost instaurată o dată cu substituirea de putere din Noiembrie 2019, putere neobținută prin alegeri libere și democratice. Cu atât mai puțin prosperitatea ci, dimpotrivă, declinul economic vizibil pentru oricine.

Ne exprimăm speranța că dl. Orban nu va pretinde în continuare că apa caldă, liftul, scările rulante și mersul pe jos au apărut abia după ce PNL a reușit să-și treacă în Parlament, cu ajutorul trădătorilor, moțiunea de cenzură. În rest, urmează să dovedească, pînă la alegerile parlamentare de peste un an, că guvernul său poate măcar să țină pe linia de plutire o țară pe care a primit-o la cheie, nemeritat, și pe care a început deja s-o ducă în vrie.“

Deputat Radu BabușPagina a fost generata in 0.1739 secunde