Mai mulți locuitori din Constanța, fără energie termică

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mai mulți locuitori din Constanța, fără energie termică
Social 09 Noiembrie 2017 / 11:18 939 accesări 0 comentarii

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a comunicat în data de 09.11.2017 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctul termic nr. 53. În consecinţă, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile noastre care asigură distribuţia energiei termice în zona: Galeriile Soveja.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Enel a comunicat în data de 09.11.2017 că înregistrează o avarie pe rețeaua care alimentează cu energie electrică punctul termic nr. 44 . În consecință, în lipsă curentului electric s-au oprit instalațiile noastre care asigură distribuția energiei termice în zonă Stadion Badea Cârțan.

Până la remedierea avariei de către ENEL, nu se potasiguraconsumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare, vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

Informaţia este comunicată de RADET care cere scuze consumatorilor săi pentru acest disconfort!

RAJA S.A. a comunicat în data de 09.11.2017 că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu apă rece punctul termic nr. 63. În consecinţă, în lipsa apei reci, s-au oprit instalaţiile noastre care asigură distribuţia energiei termice în zona: Muzeul Marinei

Până la remedierea avariei de către RAJA S.A. nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.664444 de la Dispecerat RAJA S.A.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1821 secunde