MAI suplimentează efectivele pentru Noaptea Muzeelor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

MAI suplimentează efectivele pentru Noaptea Muzeelor

20 Mai 2017 / 11:31 474 accesări

În noaptea de sâmbătă spre duminică, peste 3.000 de efective ale Ministerului Afacerilor Interne vor acționa suplimentar față de dispozitivul curent, pentru a asigura ordinea publică la evenimentele organizate cu ocazia celei de-a XIII-a ediție a manifestării “Noaptea Muzeelor”.

"Având în vedere că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în 45 de orașe din țară se desfășoară, cea de-a XIII-a ediție a manifestării “Noaptea Muzeelor”, la care peste 250 de obiective culturale din întreaga țară își vor deschide porțile, o atenție deosebită va fi acordată zonelor în care există aglomerări de persoane, în stațiile și pe liniile mijloacelor de transport care duc către muzeele deschise", transmite Ministerul Afacerilor Interne.

În București, efectivele de ordinea publică vor fi suplimentate, în condițiile în care, în acest sfârșit de săptămână, vor avea loc mai multe manifestări publice la care se așteaptă un număr mare de persoane.

"Ministerul Afacerilor Interne vă invită astăzi, începând cu ora 17.00, să vizitați Foișorul de Foc din București, unde veți putea cunoaște mai multe despre istoria pompierilor și unde veți fi întâmpinați de Fanfara militară a Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Muzeul Poliţiei Române participă şi anul acesta la programul cultural european „Noaptea Muzeelor”, ajuns la a XIII-a ediţie. Între orele 18.00-24.00, intrarea la muzeul din Târgovişte, strada Calea Domnească, nr. 187, va fi gratuită. Muzeul Casa Coconilor a fost amenajat într-o clădire monument istoric, cu mare aloare artistică şi istorică, construită în anul 1701, din iniţiativa domnitorului Constantin Brâncoveanu, pentru copiii domnitorului, şi refăcută în stil neoclasic, între anii 1867 şi 1893, cu ocazia construirii Prefecturii", anunţă MAI.

Taguri articol


12