Managerul tehnic al Viitorului, surprins de... titlul unui articol

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Managerul tehnic al Viitorului, surprins de... titlul unui articol
Sport 17 Octombrie 2019 / 21:18 543 accesări 0 comentarii

Pe site-ul oficial al Fotbal Club Viitorul a fost publicat un comunicat al lui Gheorghe Hagi, managerul tehnic al formaţiei constănţene, care a fost surprins de titlul unui articol din mass-media centrală, în condiţiile în care nu a mai oferit vreo declaraţie după partida cu CFR Cluj.

Comunicat Gheorghe Hagi

- Am fost surprins de titlul articolului apărut pe site-ul sport.ro, ’’Sunt Hagi și Contra la cuțite? Niciun jucător de la Viitorul nu a fost convocat la ultima acțiune a naționalei’’, unde sunt prezentat și cu o poză ’’agresivă’’, fără ca eu să ofer vreun interviu sau să am vreo declarație publică în ultimele 12 zile, după meciul cu CFR Cluj, referitoare la echipa națională!

- Se vorbește în acest articol că aș fi supărat deoarece echipa mea nu a avut jucători convocați la lotul național de seniori, dar vă reamintesc că au fost prezenți numai puțin de 6 jucători pe care i-am format la FC Viitorul și un altul care a evoluat de asemenea pentru noi: Benzar, Cicâldău, Ianis, Coman, Mitriță, Marin și Toșca (Mai avem câțiva până la 11... sau poate vor fi mai mulți...).

- Urez mult succes echipei naționale și selecționerului Cosmin Contra pentru a învinge Suedia și a obține un egal cu Spania, care să ne califice la turneul final. Acesta trebuie să fie obiectivul fiecărui român.

- Bravo celor aproximativ 30 de mii de copii prezenți pe Arena Națională pentru susținerea lor fantastică. Înseamnă că România are viitor !!!

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1857 secunde