Manchester United are doi jucători cu ruptură de ligamente încrucișate la genunchi!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Manchester United are doi jucători cu ruptură de ligamente încrucișate la genunchi!

Sport 23 Aprilie 2017 / 19:19 419 accesări
Pe Zlatan Ibrahimovic și Marcos Rojo îi așteaptă intervenții chirurgicale la genunchi și lungi perioade de absență

Pe Zlatan Ibrahimovic și Marcos Rojo îi așteaptă intervenții chirurgicale la genunchi și lungi perioade de absență

Zlatan Ibrahimovic şi Marcos Rojo, fotbaliştii echipei Manchester United, au suferit leziuni semnificative ale ligamentelor de la genunchi, a anunţat gruparea britanică pe site-ul oficial al clubului. Ambii jucători s-au accidentat în manşa retur a sferturilor de finală din Europa League, în meciul cu Anderlecht Bruxelles, în urma căruia „Diavolii Roșii” au acces în careul de aşi. Rojo s-a accidentat chiar după un duel cu Alexandru Chipciu, românul care a jucat 64 de minute pe Old Trafford. Deşi în comunicatul postat pe site englezii nu precizează cu exactitate tipul accidentărilor, presa din Albion scrie că este vorba despre rupturi ale ligamentelor incrucişate.

„Investigaţii detaliate cu privire la leziunile suferite de Marcos Rojo şi Zlatan Ibrahimovic în meciul cu Anderlecht din Europa League au confirmat leziuni semnificative ale ligamentelor genunchiului la ambii fotbalişti, care necesită consultări de specialitate. Acestea vor fi făcute în zilele următoare. Timpul de recuperare completă poate fi estimat doar după ce se stabileşte tratamentul, în urma consultărilor”, scriu oficialii de la Manchester United pe site-ul clubului. În mod normal, după o ruptură de ligamente încrucişate, perioada minimă de recuperare este de şase luni.

MANCHESTER CITY ŞI PSG NU MAI RISCĂ SANCŢIUNI PENTRU ÎNCĂLCAREA REGULILOR FAIR-PLAY-ULUI FINANCIAR

Cluburile Manchester City şi Paris Saint-Germain nu mai riscă amenzi şi alte sancţiuni pentru încălcarea regulilor fair-play-ului financiar, a anunţat UEFA. Abaterile celor două cluburi au avut loc în 2014. Oficialii forului fotbalistic continental au precizat că ambele echipe au respectat clauzele puse în desfăşurare la momentul înştiinţării că riscă să fie sancţionate, cum ar fi limitarea cheltuielilor pentru salarii şi transferuri până în anul 2016. Faptul că Manchester City şi PSG au ieşit de sub lupa UEFA înseamnă că le vor fi reduse doar 20 de milioane de euro din premiile primite din partea forului continental, în loc de 60, cât putea fi oprit iniţial.

De asemenea, UEFA a mai precizat că şi clubul croat Dinamo Zagreb, la care evoluează şi românul Alexandru Măţel, a scăpat de sancţiuni pentru încălcarea fair-play-ului financiar.

Conducătorii celor două cluburi, City şi PSG, au fost audiaţi în aprilie 2014 pentru a explica modul în care o parte din datorii au fost şterse, cele două riscând la un moment dat să fie excluse din competiţiile europene pentru neregulile comise. În perioada 2012-2014, când au început investiţiile masive la City, clubul britanic a înregistrat pierderi de 181 de milioane de euro.12
Pagina a fost generata in 0.2809 secunde