Mandatul de consilier local al lui Gabriel Stan a încetat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mandatul de consilier local al lui Gabriel Stan a încetat
Administrație 28 Ianuarie 2016 / 16:30 1783 accesări 3 comentarii

Prefectul Constantin Ion a semnat, joi, ordinul de încetare a mandatului de consilier local al fostului viceprimar constănțean Gabriel Stan. Documentul a fost eliberat ca urmare a sesizării Organizaţiei Judeţene Constanţa a Partidului Social Democrat, după ce Stan a fost exclus din formațiunea politică. Ca urmare a pierderii calităţii de membru al partidului politic pe a cărui listă a fost ales, locul de consilier local se declară vacant. Ordinul prefectului poate fi atacat la Tribunalul Constanța, la secția de contencios administrativ.

Loading...

3 comentarii

CU.RU Gabriel Marius Stan 20:24:05 / 28 Ianuarie 2016
Mandatul a incetat, nu si HOTIILE !

Oare s-a ales PRAFU de CLANUL MAZARE ? Functiile trec, AVERILE ... RAMAN ! Un mandat face cat 1.000 de ani lumina de munca !

gabi 21:29:06 / 30 Ianuarie 2016
Yes

Uraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Dede 14:53:24 / 15 Iulie 2017
Daca sa ales prafu

Daca sa ales prafu dati fuga si facetile cite o felafie.Poa ii prindeti la estiare sa le o si decalofati.Sluuugi portocali vopsite pnl.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2932 secunde