Meciul Islanda - România se joacă în direct la PRO X, în FIFA 20!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Joi seară Meciul Islanda - România se joacă în direct la PRO X, în FIFA 20!
Sport 26 Martie 2020 / 07:06 719 accesări 0 comentarii
Sursa foto: www.frf.ro

Sursa foto: www.frf.ro

Site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal a anunţat că joi seară se va disputa semifinala Islanda - România, din play-off-ul pentru EURO, în direct la PRO X, în FIFA 20!

„Semifinala noastră pentru Campionatul European a fost amânată, dar am mutat duelul în spațiul virtual! Joi, de la 18:30, susținem tricolorii! Întâlnirea va putea fi urmărită în direct la PRO X!

În contextul pandemiei, UEFA a mutat pentru 4 iunie partida Islanda - România programată inițial în această lună. La inițiativa FRF, cele două federații naționale au perfectat însă un duel virtual, pentru a le oferi pasionaților de fotbal și de e-sports un eveniment special!

Astfel, joi, pe 26 martie, în ziua în care era programată partida de la Reykjavik, naționalele de e-fotbal ale României și Islandei se vor întâlni în FIFA 20!

Pentru fiecare echipă vor evolua câte doi componenți, se vor disputa partide tur-retur, rezultând astfel patru meciuri. România va fi reprezentantă de Dan Buzărnescu (Universitatea Craiova) și Marius Bucur.

Partidele programate joi vor începe la ora 18:30. Rămâi pe canalele noastre de comunicare pentru a afla detalii legate de confruntarea noastră inedită cu nordicii!

Naționala de eFotbal a României este calificată la eEuro2020, un turneu dedicat echipelor naționale de eFotbal din Europa prin intermediul KONAMI eFootball PES 2020, joc dedicat UEFA EURO 2020. Echipa noastră s-a calificat după ce a câștigat grupa din care au mai făcut parte Portugalia, Slovenia, Scoția și Liechtenstein”.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1576 secunde