Mergea şi Nestor, victorie în turneul de la Marsilia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Mergea şi Nestor, victorie în turneul de la Marsilia

Sport 21 Februarie 2018 / 09:57 407 accesări
Florin Mergea evoluează alături de un fost lider mondial la dublu

Florin Mergea evoluează alături de un fost lider mondial la dublu

În primele partide de dublu disputate în acest an în turneele din circuitul ATP, tenismanul român Florin Mergea (locul 73 ATP la dublu) a suferit patru înfrângeri, jucând alături de sârbul Nenad Zimonjic (41 ani, locul 50 ATP la dublu). Singurul succes din acest an a fost reuşit în Cupa Davis, alături de Horia Tecău, în confruntarea cu Luxemburg. Acum, Mergea a decis să joace în turneul de 250 de puncte de la Marsilia, dotat cu premii în valoare totală de 645.485 euro, împreună cu un fost lider mondial la dublu şi câştigător a 12 turnee de Grand Slam în această probă şi la dublu mixt, canadianul Daniel Nestor (45 de ani, locul 71 ATP la dublu).

În primul tur la Marsilia, Mergea şi Nestor au câştigat, marţi seară, cu scorul de 7-6 (12/10), 6-4, după o oră şi 21 de minute de joc, întâlnirea cu perechea Damir Dzumhur (Bosnia & Herţegovina) / Antonio Santic (Croaţia), obţinând calificarea în sferturi, asigurându-şi un cec în valoare de 5.700 de euro şi 45 de puncte ATP la dublu.

Pentru a ajunge în semifinale, Mergea şi Nestor vor înfrunta, miercuri seară, nu mai devreme de ora 19.30, principalii favoriţi, Raven Klaasen (Africa de Sud) şi Michael Venus (Noua Zeelandă).

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1887 secunde