Milioane de euro pierdute din cauza Programului Cornul şi Laptele

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Curtea de Justiţie a UE a penalizat România: Milioane de euro pierdute din cauza Programului Cornul şi Laptele
Social 02 Mai 2019 / 09:03 527 accesări 2 comentarii

România a pierdut definitiv, la Curtea de Justiție a UE (CJUE), aproximativ 100 de milioane de euro din finanțarea nerambursabilă pe care UE a acordat-o în 2015 și 2016. Banii au fost cheltuiți de statul român pentru Programul Cornul și Laptele și pentru susținerea agriculturii. Comisia Europeană a hotărât să nu deconteze cheltuielile pe motiv de incorectitudine.

Decizia a venit după ce autoritățile române nu au putut face dovada verificării prezenței elevilor la cursuri, în cazul Programului Cornul și Laptele. Pe de altă parte, Ministerul Agriculturii ar și plătit incorect în avans ratele, consideră oficialii europeni. Ultima șansă de a obține decontarea Comisiei Europene a fost irosită la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, după ce agenții guvernamentali de la București au introdus acțiunea de contestație la o lună după expirarea termenului limită. Plângerea României a fost respinsă de CUrtea de Justiție a UE a fost respinsă ca tardivă.

Loading...

2 comentarii

Lute 07:17:29 / 02 Mai 2019
Sacaliii

Au furat si din cornul si laptele juniorilor,dar ei nau nici o vina că statul paralel e de vina,Sacalilor nu vă mai satura satana

ady 08:33:28 / 03 Mai 2019
sint metode multe de furt

Nu au fost cheltuiti ci au fost furati iar UEnu mai inghite de la actualii guvernanti nici o deraiere.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1981 secunde