Mircea Diaconu, surpriza celui mai recent sondaj pentru prezidențiale. Locul 2!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mircea Diaconu, surpriza celui mai recent sondaj pentru prezidențiale. Locul 2!
Politică 01 Octombrie 2019 / 09:04 2170 accesări 1 comentariu

Rezultatele relevate de „Barometrul Europa FM“, sondaj realizat de IMAS în luna septembrie, la comanda Europa FM, cu privire la intenția de vot pentru alegeri prezidențiale îl poziționează pe candidatul independent Mircea Diaconu, pe locul doi, după președintele Klaus Iohannis. La întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, iar candidații ar fi cei din lista următoare, cu cine ați vota?“, 45,3% din respondenți au optat pentru Klaus Iohannis, rezultat așteptat dealtfel. Surpriza vine de la locul doi, pe care s-a situat Mircea Diaconu cu 14,2% din intenții, devansând-o pe Viorica Dăncilă, clasată cu 12,4% abia pe locul 4, după locul 3 - Dan Barna, cu 14,2%. Ceilalți candidați din listă au fost Theodor Paleologu - 7,7% și Kelemen Hunor - 3,8 %.

În acest context, Norica Nicolai, președintele Consiliului Național al ALDE și co-președinte al Alianței UN OM, constituită din ALDE și Pro România, alianța electorală care îl susține pe independentul Mircea Diaconu în cursa prezidențialelor, a comentat, luni, pe pagina sa de Facebook cu privire la performanța acestuia, dar și la piedicile pe care le-a întâmpinat.

„Se mai întreabă cineva de ce au apărut toate obstacolele puse lui Mircea Diaconu de către doamna Dăncilă și armata ei de consilieri? De ce toată campania de destructurarea a ALDE? Iată dovada clară: doamnei Dăncilă, domnilor Barna și Iohannis le e teamă de Mircea Diaconu! Doamnei Dăncilă îi e teamă că va pierde tot. Îi e teamă că va pierde guvernarea, iar odată cu ea, totul și va fi dată la o parte de către colegii din PSD. Și asta doar din cauza propriilor sale decizii și ambiții. Cei trei candidați - Dăncilă, Iohannis și Barna - au reușit ca, fiind plecați la Washington în campanie, să schimbe percepția românilor.“ Norica Nicolai își încheie mesajul din social-media cu un P.S.: „Nu înțelegeam atacul de azi al USR la adresa mea. Acum am înțeles. Îi mulțumesc domnului lui Barna pentru grijă și pentru că se va asigura că va fi un vot corect.“Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1474 secunde