Misiune dificilă pentru CS Tomitanii la Braşov

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rugby / SuperLiga CEC Bank

Misiune dificilă pentru CS Tomitanii la Braşov

Sport 28 August 2020 / 13:14 1205 accesări

După aproape zece luni de pauză cauzată de pandemia de Covid-19, SuperLiga CEC Bank se reia la sfârşitul acestei săptămâni cu meciurile de baraj pentru calificarea în semifinale.

Sâmbătă, 29 august, de la ora 15.30 (în direct la TVR 1), pe stadionul „Noua” din Braşov, echipa CS Tomitanii Constanţa va înfrunta formaţia SCM Timișoara, într-un duel care se anunţă extrem de dificil pentru trupa de la ţărmul mării. Mai ales că anul trecut, în luna noiembrie, CS Tomitanii a suferit o corecţie severă pe teren proprii în confruntarea din Cupa României, suferind o înfrângere usturătoare, scor 0-111, în faţa echipei timişorene.

„Am încercat să rămânem în formă cu gândul că la un moment dat se vor relua competițiile. A fost o perioadă ciudată, să ne pregătim individual, apoi colectiv, dar fără contact și mă bucur că acum vom fi iar pe teren. Am încredere că vom reuși să obținem rezultate bune pentru că avem nevoie de ele, avem o echipă cu mulți jucători tineri și au nevoie de această confirmare a rezultatelor. În ce privește presiunea este destul de mare, împreună cu Adrian Ion trebuie să tragem echipa după noi, să îi motivăm pe băieți, să fim un exemplu pentru ei. Ne așteptăm la un meci greu, însă obiectivul este victoria”, a declarat Johnny Sola, căpitanul formaţiei constănţene, pentru site-ul www.super-liga.ro.

Duminică, 30 august, de la ora 15.30 (în direct la TVR 1), Dinamo Bucureşti va întâlni pe Universitatea Cluj.

Formaţiile CSA Steaua Bucureşti și CSM Știința Baia Mare sunt calificate direct în penultimul act al competiţiei, în urma locului ocupat în clasament.12
Pagina a fost generata in 0.1291 secunde