Modul prin care Simona Halep vrea să ajute victimele incendiilor dn Australia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Modul prin care Simona Halep vrea să ajute victimele incendiilor dn Australia

Sport 05 Ianuarie 2020 / 10:24 539 accesări

Tenismena constănţeană Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis din întreaga lume care donează bani pentru a ajuta victimele incendiilor din Australia. Halep a anunţat că va da bani pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill.

„Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea:de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, a scris Simona Halep într-un mesaj postat pe Twitter.

După ce Nick Kyrgios a declarat că va dona câte 100 de dolari australieni pentru fiecare as pe care îl va servi în turneele ATP de la Perth şi Sydney, mai mulţi tenismeni s-au mobilizat în vederea strângerii de fonduri pentru victimele incendiilor de vegetaţie din Australia.

De asemenea, Craig Tiley, preşedintele Tennis Australia, a anunţat organizarea unorevenimente pentru strângerea de fonduri la ATP Cup, Australian Open şi la alte turnee prevăzute în perioada următoare.

De la începutul lunii septembrie, cel puţin 18 persoane au murit şi alte mii au fost evacuate din cauza incendiilor din Australia.

Organizatorii turneelor de tenis din Australia au anunţat că experţi medicali vor supraveghea condiţiile de joc şi meciurile vor fi suspendate dacă va fi cazul.

Aflată la Adelaide, oraşul natal al antrenorului Darren Cahill, unde pregăteşte participarea la turneul programat în perioada 13-18 ianuarie, Simona Halep a anunţat că va face pereche cu Angelique Kerber la evenimentul caritabil „Rally for Resilience”, în urma căruia toţi banii adunaţi vor fi redirecţionaţi către Australian Tennis Foundation.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1924 secunde