Monica Niculescu, în sferturile turneului de dublu de la Shenzhen

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Monica Niculescu, în sferturile turneului de dublu de la Shenzhen

Sport 06 Ianuarie 2020 / 14:32 480 accesări
Monica Niculescu

Monica Niculescu

Perechea alcătuită din Monica Niculescu și japoneza Misaki Doi a câștigat, luni, cu scorul de 6-2, 6-2, întâlnirea cu Ekaterina Alexandrova (Rusia) și Oksana Kalashnikova (Georgia), din primul tur al turneului de categorie WTA International de la Shenzhen (China). Prin calificarea în sferturile de finală, Niculescu și Doi şi-au asigurat un cec în valoare de 4.100 de dolari şi câte 60 de puncte WTA. Pentru a ajunge în semifinale, Niculescu şi Doi trebuie să treacă de principalele favorite, Aryna Sabalenka (Belarus) și Elise Mertens (Belgia).

În turneul de la Auckland (Noua Zeelandă), perechea Irina Bara (România) / Valeria Savinih (Rusia) a fost învinsă, cu scorul de 6-0, 6-4, de cuplul Desirae Krawczyk (SUA) / Laura Siegemund (Germania), cap de serie numărul 3. Bara şi Savinih vor primi un cec în valoare de 1.520 de dolari şi câte un punct WTA.

COPIL A PIERDUT ÎN PRIMUL TUR LA BENDIGO

Marius Copil (locul 152 ATP) a fost învins, luni, cu scorul de 4-6, 7-5, 7-6 (9/7), de australianul Andrew Harris (locul 160 ATP), după două ore şi 28 de minute de joc, în primul tur al turneului challenger de la Bendigo (Australia). Copil a ratat o minge de meci la scorul de 6-5 în tie-break-ul setului decisiv. Copil va primi un cec în valoare de 780 de dolari. Turneul ar fi trebuit să se desfăşoare la Canberra, dar a fost mutată la Bendigo, din cauza incendiilor de vegetaţie care afectează mai multe regiuni din Australia.12
Pagina a fost generata in 0.4049 secunde