NICIUN MEDIC DIN ROMÂNIA NU ARE VREO SCĂDERE SALARIALĂ!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
NICIUN MEDIC DIN ROMÂNIA NU ARE VREO SCĂDERE SALARIALĂ!
Sănătate 16 Aprilie 2018 / 10:00 2319 accesări 1 comentariu

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a postat pe pagina sa de socializare că niciun medic nu are salariile scăzute. "Alți fluturași de salarizare, din Sănătate! După cum observați, salariile brute sunt peste 3600 euro, iar în cele mai multe cazuri, la medici, vorbim de peste 3000 euro net! Ca să terminăm odată cu minciuna că medicii ies în stradă pentru că au fost mințiți și le scad salariile! NICIUN MEDIC DIN ROMÂNIA NU ARE VREO SCĂDERE SALARIALĂ! Dimpotrivă! În ultimele foto aveți și, spre comparație, cât a fost salariul în Februarie și cât a crescut în Martie", scrie demnitarul. Aplicarea Legii salarizării în Sănătate a creat haos, mai ales acolo unde sporurile au fost diminuate semnificativ.

Loading...
loading...

1 comentariu

Lucian 11:23:48 / 16 Aprilie 2018
Mesaj pt Olguta

Nu despre medici era vorba. Lor le-a crescut venitul. Este o mare problema la asistentii/asistentele medicali(e) si infirmieri/infirmiere. Vrem sa vedem si fluturasii lor postati de tine!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.226 secunde