Nu ai apucat să te înscrii în programul „Respect“? Ai încă o șansă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Continuă campania de depunere a dosarelor Nu ai apucat să te înscrii în programul „Respect“? Ai încă o șansă!
Administrație 01 Februarie 2017 / 16:23 1720 accesări 0 comentarii

Dacă nu ai apucat să te înscrii în programul „Respect” până acum, trebuie să știi că nu e timpul pierdut. Ai o șansă de a te înregistra și în februarie pentru a beneficia de ajutoare în 2017. Startul pentru înregistrarea în program s-a dat deja, iar până aproape de sfârșitul lui februarie, ai timp să îți procuri formularele de cerere și să depui dosarele la anumite cluburi pentru pensionari din municipiul Constanța. Există, totuși, o serie de condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a primi tichetele de masă cu care îți poți achiziționa o parte dintre alimentele de care ai nevoie.

Nu ai apucat până acum să intri în programul „Respect”, prin care poți primi tichete gratuite de la Primăria Constanța? Mai ai o șansă. Autoritățile locale continuă înscrierile în acest program până în 20 februarie. Pentru a beneficia de aceste ajutoare în 2017, trebuie să depui, până la data menționată, dosarele de înregistrare, care trebuie să cuprindă o cerere-tip, o copie după buletinul de identitate (cu mențiunea „conform cu originalul”) și documente doveditoare privitoare la venit. Cererea-tip poate fi ridicată, completată și depusă, împreună cu celelalte documente din dosar, la cluburile de pensionari situate în: strada Eliberării nr. 8, bl. I, strada Dezrobirii nr. 123, bl. IS 3, strada Aurora nr. 2, bl. PF 1, strada Duiliu Zamfirescu nr. 4, strada Egretei nr. 2, bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 66, bl. LE 9, bulevardul Tomis nr. 211, bl. TS 6B, Șoseaua Mangaliei nr. 86A, strada Cișmelei nr. 16, Complex Tomis III (Piața Veche), strada Ștefan cel Mare nr. 77 - 79, strada Brizei bl. FD 3, parter. În această perioadă, cluburile menționate funcționează de luni până vineri, între orele 09.00 și 16.00.

CINE BENEFICIAZĂ DE BONURI DE MASĂ ȘI ÎN CE CONDIȚII

Amintim că programul „Respect” presupune acordarea unui carnet cu patru bonuri de masă, cu valoarea totală de 40 de lei, de opt ori pe an. Tichetele se distribuie prin poștă, la domiciliul beneficiarului, în lunile februarie, aprilie, mai, iunie, august, octombrie, noiembrie și decembrie. De menționat este faptul că persoanele care se înscriu în luna februarie nu vor primi prima tranșă de bonuri, prin urmare vor beneficia de doar șapte carnete de tichete de masă. Printre beneficiarii acestor ajutoare se numără constănțenii care au pensii, indemnizații sau venituri lunare cumulate care nu depășesc suma de 1.000 de lei, nu au niciun venit și au cel puțin 60 de ani împliniți în 2016, suferă de handicap grav sau accentuat, beneficiază de venit minim garantat stabilit în baza Legii nr. 416/2001 și au calitatea de reprezentant legal al familiei care beneficiază de alocație pentru susținerea familiei în baza Legii nr. 277/2010, inclusiv soțul sau soția reprezentantului legal.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2154 secunde