„Numirea lui Kovesi ca procuror-șef ar declanșa un scandal la nivel european”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Deputat PSD: „Numirea lui Kovesi ca procuror-șef ar declanșa un scandal la nivel european”
Justiție 10 Martie 2019 / 18:02 629 accesări 4 comentarii

Deputatul PSD Gabriela Zoană a transmis duminică că Laura Codruţa Kovesi nu poate fi numită procuror şef european pentru că „este cercetată penal în 19 dosare, iar vicierea desemnării ar declanşa un scandal la nivel european, pentru că nu ar întruni condiţiile profesionale cerute de regulament”. „Graba celor care vor să o impună pe Kovesi ca procuror şef european până la alegerile parlamentare din luna mai ascunde interese obscure, care se doresc a fi atinse prin încălcarea oricăror reguli statutare, profesionale şi morale. Din acest punct de vedere, mă simt datoare să amintesc tuturor, inclusiv susţinătorilor d-nei Kovesi, faptul că, o procedură viciată de desemnare a procurorului şef european, va declanşa un scandal la nivel european, mai ales în contextul în care unul dintre candidaţi nu întruneşte condiţiile profesionale cerute de regulament. În aceste condiţii, ceea ce riscă România, în cazul numirii acesteia în funcţia de procuror şef european, este o imagine negativă pe termen lung, cu atât mai mult cu cât candidatul român este cercetat penal în 19 dosare”, a transmis deputatul PSD Gabriela Zoană.

Loading...

4 comentarii

Numarul 4 13:39:29 / 11 Martie 2019
S-a trezit din somn.

"Graba celor care vor să o impună pe Kovesi ca procuror şef european până la alegerile parlamentare din luna mai ascunde interese obscure" Pe Kovesi a votat-o si ales-o Parlamentul European si Curtea Europeana iar pe tine te-au votat si ales satenii. Nu stiu pe cine sa ascult, pe Kovesi aleasa de mii de intelectuali sau pe tine aleasa de sateni cu 4 clase ? Mai bine spune cine e mamica si taticu, sa stim toti cum ai ajuns tu deputat, si ce te-a recomandat pentru postul asta. Vocea si talentul ?!?

okiosu 09:43:06 / 12 Martie 2019
kovesi

mananci kkt

HOTII aparati de inchizitia croita de toader sluga si avocatul HOTILOR 14:24:25 / 15 Martie 2019
Pentru okiosu

Kovesi a facut pe draku-n patru si a reusit sa-l aduca, sa-i ia banii si sa-l bage-n puscarie pe nicolae popa excrocul care a fraudat FNI si a jecmanit peste 300 000 de romani, BRAVO ei! Ca prostul de Ghita, alt HOT fugar si asta, a platit el extradarea, din nou BRAVA lui Kovesi ca nu a cheltuit din banii tarii, ai nostrii ai tuturor, ci banii hotului Ghita. Ce vrea sa faca tudorel acum cu toanta lui adina florea! S-o traga la raspundere pe Kovesii ca a cheltuit banii unui HOT si nu banii tarii!? Voi sunteti sanatosi la cap cand faceti asa acuzatii! Cand un OM apara tara de HOTI, cei mai mari HOTI,, condamna si le ia banii HOTILOR, voi inchizitia asta facuta de tudorel slugarel ii faceti dosar penal Romanului cinstit si patriot, loaze penale ce sunteti!

Okila ochiosul BASHIT 10:47:41 / 28 Martie 2019
PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ = PPE . Acum cred că v-ați dat seama că RFG URSS FRANȚA vor să-și numească o coadă de TOPOR ,care trebuie să facă exact ce a făcut în România... ELIMINAREA TUTUROR ADVERSARULOR POLITICII SI NU NUMAI , ȚĂRILOR DIN ESTUL EUROPEI LE CA FI MULT MAI GREU SA ATRAGĂ FONDURI EUROPENE, PENTRU CA IMEDIAT VA APARE COVESHI CU PORTOCALĂ SI ONEA CU DOSARELE PENALELE FABRICATE ASA CUM AU FĂCUT IN ROMÂNIA... Experimentul din România a fost "reușit "!!!!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2645 secunde