O fetiță s-a născut acasă, în prezența paramedicilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

O fetiță s-a născut acasă, în prezența paramedicilor

Social 08 Ianuarie 2017 / 11:01 881 accesări

Plutonierul adjutant șef Hanganu Emilian

Plutonierul adjutant șef Hanganu Emilian

Drumarii care au intervenit în această perioadă de viscol pentru salvarea vieții oamenilor din localitățile prinse sub nămeți au transportat cu șenilata, în condiții de siguranță, la ambulanță, o fetiță nou-născută.

Nașterea s-a petrecut în jurul orei 06.30, mama fiind o tânără de 19 ani, din satul Orzaru - comuna Comana, asistată de paramedici, dar sub asistența medicului coordonator al SAJ. Tânăra a fost ulterior trasferată la ambulanţă cu ajutorul şenilatei de la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Fetița este sănătoasă și este cel de-al treilea copil al femeii.

MIRACOLUL DIN ZĂPEZI

Plutonierul adjutant șef Hanganu Emilian de la Garda de Intervenție Chirnogeni (ISU Constanța) a îngrijit, în drum spre spital, o fetiță născută în această dimineața, la ora 06.30. Echipajul de pompieri care încadrează șenilata de la Topraisar a preluat o tânără de 19 ani care a născut acasă, în satul Orzaru din comuna Comana. Salvatorii au transportat fetița și tânăra mămică până în localitatea Agigea, de unde au fost preluate de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1541 secunde