O peliculă filmată în România, pe primul loc în box office-ul nord-american

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
53,5 milioane de dolari în weekendul premierei

O peliculă filmată în România, pe primul loc în box office-ul nord-american

Divertisment 10 Septembrie 2018 / 18:04 953 accesări

"Călugărița: Misterul de la mănăstire/ The Nun", de Corin Hardy, un film din universul horror "The Conjuring", turnat în România, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 53,5 milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Cu Demian Bichir, Taissa Farmiga și Jonas Bloquet în distribuție, filmul prezintă povestea unei tinere călugărițe, a unui exorcist și a unui ghid, care trebuie să se confrunte cu un secret întunecat la o mănăstire din Transilvania anului 1952.

"Crazy Rich Asians", o comedie romantică produsă cu o distribuție exclusiv asiatică, regizată de Jon M. Chu, s-a situat pe poziția a doua, cu încasări de 13,6 milioane de dolari. Filmul spune povestea unei tinere care descoperă că părinții soțului său sunt printre cele mai bogate familii din Singapore. Ecranizare după primul roman dintr-o trilogie care a devenit bestseller în 2013, producția a avut un buget de 30 de milioane de dolari.

Poziția a treia în box office-ul nord-american de weekend este ocupată de o premieră, "Peppermint: Gustul răzbunării/ Peppermint", de Pierre Morel, cu Jennifer Garner în rolul unei mame care vrea să se răzbune pe membrii unui cartel de droguri responsabili de moartea soțului și fiicei ei. Filmul a avut încasări de 13,3 milioane de dolari.

Lungmetrajul "MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg", regizat de Jon Turteltaub, cu Jason Statham în rolul principal, s-a situat pe locul al patrulea, cu încasări de 6 milioane de dolari.

Poziția a cincea este ocupată de "Căutarea.../ Searching", de Aneesh Chaganty, despre un tată care încearcă să afle ce s-a întâmplat cu fiica sa. Filmul, care a fost lansat la Festivalul Sundance la începutul anului, a avut încasări de 4,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârșitul săptămânii trecute este completat de "Misiune: Imposibilă. Declinul/ Mission: Impossible. Fallout", de Christopher McQuarrie (3,8 milioane de dolari), "Christopher Robin şi Winnie de Pluş/ Disney's Christopher Robin", de Marc Forster (3,2 milioane de dolari), "Operation Finale", de Chris Weitz (3 milioane de dolari), "Alpha", de Albert Hughes (2,5 milioane de dolari), și "Agent provoKkKator/ BlacKkKlansman", de Spike Lee (1,6 milioane de dolari).12
Pagina a fost generata in 0.1759 secunde