„Ocolul Pământului în 80 de... minute“, în „Caruselul Cooltural“!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Ocolul Pământului în 80 de... minute“, în „Caruselul Cooltural“!

Cultură 21 Iulie 2016 / 18:07 962 accesări

Vine weekend-ul, iar „Caruselul Cooltural” se învârte din nou în Mamaia, spre încântarea publicului din toată țara care adoră să se bucure de spectacole de calitate, fie și departe de casă, chiar la doi pași de nisip și de mare.

Vineri, de la ora 20.00, în Piațeta Cazino din Mamaia, iubitorii muzicii culte vor face „Ocolul Pământului în 80 de... minute“, pe note muzicale. Concertul simfonic live va fi susținut de cei mai buni muzicieni din România, profesioniști din Orchestra Naţională Radio Bucureşti, Opera Naţională Bucureşti, Teatrul Naţional de Operă şi Balet Constanţa, filarmonicile din Cluj, Craiova, Ploieşti, Sibiu, Râmnicu Vâlcea şi Teatrul Muzical din Galaţi.

Aventurile „coolturale” vor continua sâmbătă, când compania de teatru Passe Partout a lui Dan Puric va purta publicul pe „Drumul mătăsii”, pe care va păși apoi Florin Chilian. Duminică, aceeași premiată trupă Passe Partout va prezenta publicului o poveste despre „Oameni și fluturi”. Seara se va încheia pe ritmuri jazz, alături de Cornel Stroe & Band.

Citește și:

Teatru și muzică marca Puric, Chilian și Stroe, la „Caruselul Cooltural“

Mamaia a reîntinerit: se dă în „Caruselul Cooltural”!

„Caruselul Cooltural” se învârte la Mamaia. Declarații în exclusivitate de la Caramitru și Mălăele

Senzații tari la Mamaia cu Mălăele și Caramitru în „Caruselul Cooltural“12
Pagina a fost generata in 0.2134 secunde