Panouri termice cu... surprize! Vezi ce au găsit polițiștii în mai multe depozite!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Panouri termice cu... surprize! Vezi ce au găsit polițiștii în mai multe depozite!

Eveniment 16 Octombrie 2017 / 15:48 682 accesări

Procurorii DIICOT - Structura Centrală împreună cu poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române au efectuat, în data de 15 octombrie 2017, percheziţii la două depozite de pe raza judeţului Vrancea, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate peste 400 de baxuri ce conţineau, în total, peste 208.000 pachete cu ţigări şi 30 de cutii ce conţineau 28.131 de fiole şi 310.120 de comprimate cu substanţe anabolizante.

De asemenea, în incinta depozitelor au fost descoperite două autoturisme cu numere de înmatriculare R. Bulgaria, care erau modificate şi adaptate transportului de țigări de contrabandă, prin confecționarea unor spaţii de depozitare construite special pentru a ascunde mărfuri.

Totodată, au fost identificaţi şi zeci de paleţi cu panouri, tip sandwich, de izolaţie termică, ce prezentau decupaje în interior, în vederea disimulării ţigărilor.

Ţigările aflate în depozit au fost procurate de către membrii grupului din Republica Moldova şi au fost transportate în România ascunse în autocisterne, întregul transport fiind monitorizat de către poliţiştii de frontieră încă de la intrarea în ţară, prin PTF Sculeni. Prejudiciul total cauzat bugetului se ridică la 2.347.377 lei.

Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.12
Pagina a fost generata in 0.2938 secunde