Paticlic, de 14 ani pe piața de uși de garaj, automatizări rezidențiale și industriale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Paticlic, de 14 ani pe piața de uși de garaj, automatizări rezidențiale și industriale

Economie 02 Septembrie 2020 / 09:44 559 accesări

Specializată în vânzarea de automatizări rezidențiale și industriale și cunoscută pe piață în special pentru gama de uși de garaj de calitate ridicată, firma Paticlic a împlinit recent 14 ani de activitate.

"Am evoluat împreună cu piața de specialitate, am trecut și prin anii de criză, dar și prin ceea ce a urmat pozitiv în sectorul de construcții și amenajări. Avem tot mai multe solicitări de produse premium pe segmentul de uși de garaj rezidențiale, dar crește cererea și pe alte nișe precum uși industriale secționale, porți si garduri din aluminiu sau uși rapide industriale", explică reprezentanții companiei din Târgu Jiu, Gorj, ce face parte din grupul de firme MCA.

Cerințele românilor în materie de uși de garaj au evoluat de-a lungul anilor. Astăzi se caută tot mai mult automatizări de înaltă calitate pe segmentul rezidențial, produse care oferă eficiență maximă în utilizare - precizie, comenzi rapide, dar și rezistență în timp (nu doar funcțional, ci și estetic). Firma de distribuție și montaj sisteme de automatizare rezidențiale și industriale Paticlic, a cărei ofertă completă poata fi accesată pe www.patidoors.ro, propune soluții de confort ridicat, la prețuri accesibile. Soluțiile sunt disponibile pentru case - vile, dar și blocuri noi cu parcare interioară, clădiri de birouri sau clădiri cu diverse destinații.

Pe segmentul rezidențial există o gamă foarte variată de uși de garaj la prețuri adesea supuse reducerilor, în campanii promoționale. Porți și garduri de aluminiu, copertine retractabile, automatizări porți și tâmplărie PVC există în portofoliul de produse oferit pe piață în locațiile din Târgu Jiu și Timișoara. În sectorul industrial, se pot comanda uși industriale secționale, uși rezistente la foc, uși rapide industriale, tehnică de încărcare, grilaje metalice.

"Activitatea companiei constă în comercializarea de echipamente din domeniul automatizărilor industriale și rezidențiale. Modernizarea reprezintă viitorul și este principalul motiv pentru care punem la dispoziție produse adaptate la cerințele prezentului. Hotărârea fermă este aceea de a atinge și menține un nivel competitiv al calității tuturor produselor, lucrărilor și serviciilor oferite, astfel încât să fie satisfăcute cerințele clienților noștri", mai spun cei de la Paticlic.

În ultimii ani, s-au raportat creșteri de zeci de procente pe piața de uși de garaj în România, conform datelor publicate de principalele companii active în acest sector de producție și distribuție. Piața poate fi considerată deja una matură, căci există cerere nu doar pentru clădirile noi, ci și pentru cele modernizate, care poate sunt la a doua generație de uși de garaj, adoptând acum produse de nouă generație, capabile să reziste pentru o perioadă foarte, foarte lungă de timp, potrivit specificaților producătorilor. Automatizările rezidențiale și industriale au cerere tot mai mare, pe măsură ce cresc așteptările și cerințele clienților în materie de confort în utilizarea zilnică.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1678 secunde