Patronul unui cunoscut restaurant din Constanța, victima unui șantajist

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Patronul unui cunoscut restaurant din Constanța, victima unui șantajist
Eveniment 17 Mai 2017 / 15:53 6931 accesări 4 comentarii

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care a șantajat, în repetate rânduri, un om de afaceri din Constanța, care i-a oferit suma de 4500 de lei. La data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au organizat un flagrant, în interiorul unui restaurant din Constanța, pentru prinderea lui C.C., în vârstă de 36 de ani, din Constanța, bănuit de săvârșirea infracțiunii de șantaj . Astfel, respectivul bărbat, fost angajat la restaurantul în cauză, a solicitat suma de 1.000 de euro, în repetate rânduri, unui om de afaceri din municipiul Constanța, amenințându-l că va face publice aspecte nereale cu privire la o boală transmisibilă dobândită pe perioada angajării, aspect ce ar fi atras controale din partea instituțiilor abilitate ale statului. Polițiștii constănțeni l-au imobilizat pe bărbat după ce acesta primise suma de 4.500 de lei de la omul de afaceri.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 17.05.2017 a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

4 comentarii

cici 09:50:40 / 18 Mai 2017
mda

mai pe scurt : cine a mancat sau baut la La Scoica ar fi bine sa isi faca un examen medical ! Boala suspecta : TBC ! Asteptam sa se autosesizeze organele de control ANSVA , DSV, OPC , etc

Murphy 11:23:32 / 18 Mai 2017
Patronul hot de apa ?

Acest patron nu este hotul de apa de la Raja ? Si el este liber, nu, cadoar platim noi constantenii apa lui.makedonii hoti.

cititor 15:31:51 / 18 Mai 2017
despre patroni

Poate vede cineva masini furate la barul-hotel vanatorul si ce activitate economica se desfasoara/ elevii trebuie sa mearga la scoala!

TAF 15:52:33 / 18 Mai 2017
Santaj

Lepra aia a fost angajat pe un santier detinut de patronul restaurantului. A cerut 1000 euro spunand ca va dezvalui mincinos ca ar fi lucrat in restaurant... tocmai pt a alerta lumea... in caz ca nu va primi banii. P.S. Cati ar comenta pe pagina Telegraf daca ar stii rezultatul adunarii de mai jos...dar...iata ca nu toti au acces. Pagina Telegrafonline.ro...trebuia sa puneti acolo jos loc de deget ( amprenta ) ...sa poata comenta si ...stim toti cine...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pedofil la 61 de ani!
Pedofil la 61 de ani! 452 accesări
Pagina a fost generata in 0.2247 secunde