Patru militari ruși și șase militanți au murit în cursul unor confruntări în sudul Rusiei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Patru militari ruși și șase militanți au murit în cursul unor confruntări în sudul Rusiei

Externe 17 Iunie 2016 / 12:50 384 accesări

Patru militari din cadrul forțelor speciale ruse și șase militanți au fost uciși în cursul unor confruntări care au avut loc în Daghestan, în zona de sud a Rusiei, potrivit unor surse din cadrul poliției, citate de agenția Interfax, relatează Reuters.

Inițial, agenția Interfax a anunţat că șase militari au fost răniți în cursul celor mai recente confruntări și au fost transportați la spital. Doi membri ai forțelor speciale ruse au fost uciși în timpul unor schimburi de focuri într-o zonă împădurită, a precizat agenția.

Un purtător de cuvânt al poliției din Daghestan a refuzat să comenteze aceste informații, citând restricțiile în vigoare pe timpul unei "operațiuni antiteroriste" în curs de desfășurare.

Daghestanul este frecvent scena unor confruntări violente și atentate cu vehicule-capcană, criticii regimului de la Kremlin spunând că sărăcia și corupția favorizeză extremismul de factură islamică în acestă regiune.

În luna februarie, doi polițiști au murit în urma unui atentat sinucigaș revendicat de rețeaua teroristă Stat Islamic.12
Pagina a fost generata in 0.2004 secunde