Pedofilul care a abuzat sexual doi copii în lift a fost prins. Este om al legii?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii în lift a fost prins. Este om al legii?!

Eveniment 08 Ianuarie 2018 / 10:58 2395 accesări

Pedofilul care a abuzat sexual doi copii într-un lift a fost prins. Bărbatul și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor. O informațieșocantădespre pedofil:este polițist!

Bărbatul reţinut este agent la Poliția Rutieră şi ar fi fost recunoscut chiar de către colegii săi. Suspectul a fost audiat toată noaptea și și-a recunoscut fapta. Acesta ar fi, de asemenea, autorul faptelor de pedofilie din 2015. "Da, este poliţist la Rutieră, au confirmat colegii de acolo, care au analizat imaginile. Clar este poliţist la Brigada Rutieră Bucureşti. Nu ne face cinste aşa ceva", a declarat Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual. Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei: "Persoana aflată la sediul Poliţiei Capitalei este agent de poliţie la Brigada Rutieră".

Bărbatul suspectat de pedofilie a recunoscut că el este în imagini. Individul și-a recunoscut faptele. Ela fost prins în dimineața zilei de luni. "La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuală din 5 ianuarie 2018 - un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevăzute de Codul de procedură penală", a informat Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Anchetatorii trebuie să verifice dacă mai există și alte victime.

Oamenii s-au mobilizat masiv online în căutarea bărbatului. Peste 60 de apeluri au primite prin 112 de lacetățeni care încercau să ofere cât mai multe informații.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1709 secunde